Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A Nasz synuś nawet był grzeczny, tylko pod Solarisem trzeba było szukać ławeczki, bo Mały zapragnął na gwałt jedzenia:-). Ale najlepsze zrobiłam przed chwilką. Oczywiście jak co wieczór wstawiłam szybkie pranie z rzeczami Małego i jakież było moje zdziwienie i wściekłość, kiedy jak chciałam powiesić pranie zobaczyłam, ze wszystko jest strasznie poobierane jakimiś papierami. I co się okazało? Mądra matka jak czytała dziś w kąpieli gazetę to położyła ją na pralce i gazeta wpadła do pralki i wyprała się z rzeczami Aleksa
. Dobrze, ze nie była kolorowa, to tylko kocyk troszkę ufarbował. No i mieliśmy z P. 30 minut czyszczenia prysznicem rzeczy z resztek gazety, hihi - dobrze, że ten Mój P. taki wyrozumiały

. Jak ja nienawidze takich akcji :-(

, dobrze ze dorwaliscie gagatka 
. Nalatałam sie jak głupia, raz karcher zaszwankował i jutro musowo idzie do serwisu. Jak ja cos od niego chce to on ni jak nie współpracuje
, TZ go ma cały czas w firmie i jemu działa bez jęknięcia
. Więc z szybkiej akcji, robiło się mozolne ręczne szorowanie 3 grubasnych dywanów
. W miedzyczasie latałam pilnowac gotujacego się obiadu (TZ oczywiscie nie umie
), karmic Kubusia itd ... normalnie poł dnia mi zeszło
. A potem posiedzielismy sobie nad jeziorkiem, troche chłopaki się pochlapały
.
i to te co wycofali z produkcji lalala
jutro zamawiam.Po prawdzie nie ma tyle ile potrzebuje, nieszkodzi biore te co maja i powiesze gdzie indziej
. A drugi moj typ lamp maja w innym kolorku, cały kontener przyjedzie w czwartek do Polski wiec tez sobie cos zamówie i temat zamkne ... uff przynajmniej jeden 

I jesteśmy po kilku bliższych spotkaniach
Ale super dziewczyny są i faktycznie nigdy sie nie możemy nagadać. A gdzie mieszkasz w Opolu?
i coś do dzisiaj dojść nie możemy

Mam nadzieję,że do września się kupi,bo się seriale zaczynają
Szykujcie się moje drogie!