reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ja mam takie zdanie o Wierzbickim jak pisałam wcześniej, moja koleżanka była u niego "nie prywatnie" i też nie była zadowolona.....a co to za lekarz jak prywatnie jest miły a "państwowo" nic się można dowiedzieć??,:no::no::angry:
Ja mam zaufanie tylko do jednej pani doktoe i to tej która wykryła fenyloketonurie u dominika po 3 minutach badania.....Wiem , że jest super fachowcem bo skoro nie poznało się tylu lekarzyu na tej chorobie a ona od razu to znaczy , że ma sporą wiedzę( a juz 12 lat temu nie była młoda). Zreszta po sposobie badania miałam od razu kamień z serca, nigdy nie widziałam tak wnikliwego badania!! Jeździłam do niej jeszcze jakis czas a kolejki były jak cholera bo kiedys przyjmowała we wrocławiu raz na miesiąc. Ale zawsze warto było! Nie jest to tylko moja opinia. niesty przyjmuje trochę daleko ale gdyby coś się z Olą działo to od razu bym do niej jechała, dzięki Bogu nie mam tym razem takiej potrzeby.....:-)
Namiary jakie znalazłam że Gabinet Neurologii i Psychiatrii Dziecięcej Matheisel Krystyna dr nauk med., neurolog, Zakopane - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl

reklama
Bry ;-)

daggy!!! sorki!!! przypomniało mi sie jak byłam juz za wiaduktem... w ogóle to wczoraj o połowie spraw zapomniałam :-( kwitka do żłobka nie wzięłam, nie pozdrowiłam pani dr a takie zlecenie otrzymałam, nie zaniosłam anik ksiązki o nocnikowaniu i nie kupiłam papieru toaletowego... masakra jakaś :-( starzeję się w zastraszającym tempie :-(

ja chcę którtkie włosy! nie całkiem krótkie ale nie na tyle długie zeby je się dało spiąć... długie mi przeszkadzają a jak mam ulizane i spięte włosy to się sobie nie podobam...
no i ja leniwa jestem więc odpada taki fryz co to go trzeba układac prostownicami, lokówkami i innymi wynalazkami ktorych istnienia nie jestem do konca świadoma...
znacie jakies fryzury typu "wyjdz z łózka i idz do pracy"??? :-) ;-)

dobra...spadam powolutku... mam w pinezkę roboty...

miłego dnia ;-)

Anik wróciła i już pojechała w inna stronę :-)

miałam jej podrzucić książkę w drodze na Witosa bo w południe już wyjazdzali znów a ja za pozno wylazłam z domu i nie zdążyłam :-( a potem było czekania w przychodni i też kicha :-(

Arcobaleno :-) bo ja nie lubie spac z mokrymi włosami a nawet jakby lubiła to jak bym wyglądała rano... no a rano to mi się wstać nie chce... i wolę te parę minut spędzić spiąc niż układając włosy... ;-) :-)

aha... i strasznie mi się włosy przetłuszczają :-( tak naprawdę to powinnam je myć 2 razy dziennie żeby wyglądać jak człowiek :-( jak umyję wieczorem to w południe następnego dnia mam olej na łbie :-( i to tez jest powód zeby myć włosy rano choć wieczorem...

no i znów zaczęły mi wypadać :-( gdzie się nie odwrócę to moje kudły :-( :-( :-(

Kamea --no do zakopca daleko, ale ja bym pojechała bez wahania, oczywiscie mając moje doswiadczenie....Ale napewno tez są terminy dłuższe.....Jak dla mnie to 2 - 3 lekarzy opinia obowiązkowa....
.
Ola chce do dzieci....A skąd ja jej dzieci wezmę teraz?? Na spacer teraz nie pojdziemy bo pogoda do d......
Jutro jedziemy na konsultacje z Dominikiem do Wrocławia do poradni metabolicznej, będa robic kompleksowe badania , biochemiczne krwi, moczu itp....mam nadzieję , że nic mu nie brakuje i wszystko jest ok......nie byłam już 2 lata tam, a powinnam raz na rok robic te kompleksowe badania i aż się boję.....Noi wyszedł nowy czekoladowy preparat, mam nadziej ze pani Dr. nam go przepisze bo Domek podniecony jak mr·ówka okresem.....
A tym sposobem poodwiedzamy rodzinkę we Wrocku, przespimy się u teścia :) i spędzimy sobie sobote we wrocku.....Może zahaczymy o ikee bo szklanki potrzebuje a tam sa takie meega "made in russia" . Pobiły się nam a teraz u nas bitwy o szklanki bo wszyscy z nich lubia pic....
Idę dzienniczek żywieniowy pisać , bo muszę jutro pokazać co i jak dominik je.....a tam mi się chce....

Rubi - spoko, następnym razem. W poniedziałek mam pare spraw do załatwienia i będe cały dzień na kośnego- z małymi wyjatkami:) więc może spacerek, albo wpadniemy na kawkę jak nie będzie pogody?

Ja to ostatnio raz na tydz. włosy myje, a jak są tłuste to związuje i do lustra nie patrzę cha cha :-D a tez nie lubię chodzić spać w mokrych ale jak już je umyje to nie mam siły na suszenie i śpię w wilgotnych. Pozytyw taki że na drugi dzień mam super loczki na głowie ;-)

reklama
Może zahaczymy o ikee bo szklanki potrzebuje a tam sa takie meega "made in russia" . Pobiły się nam a teraz u nas bitwy o szklanki bo wszyscy z nich lubia pic....

Ja z nich pic nie lubie, za to TZ tylko te ;)
Ja do nich wkładam woreczek i wlewam zupke do mrozenia, idalne pół litra :D Przydatne bardzo :)
Ponoc w ikei sa jakies nowe super świeczniki - kielichy, cióła mi gadała :D

Oczywiscie powodzenia w poradni, oby wszystko było super i preparat czekoladowy Domek dostał :)

Rubi ja to tylko kucyk, najwygodniej :D Nie mam czasu układac włosów, zawine koczek i mam wszystko gdzies :D Ponoc najlepiej na tłute włosy działa rozjasniacz :D przesuszy je maxymalnie hehehe - choc wiadomo, ze to choroba skóry głowy i leczy sie to jakimis płukankami.
Kamea przypomnij mi o jakie specjalnosci lekarskie ci się wypytac :)

Humoru nie mam za grosz ... jak sobie pomysle o tym wszystkim ... i po cholere tak się meczyc i scierac jak i tak wszystko jest g ... warte :/

Do góry