anik567
:) :) :)
dzieki dziewczyny
jestescie kochane - nawet mi sie troche polepszyło
aga masz te ksiazke ? to pozycze ;-);-);-) z pewnoscia mi sie przyda ;-)
a w so g idzie rano a niedziela wolna

wiec wpadajcie ;-)
nie doczytałam wczesniej, daj znac co z misiem, oby to nic powaznego bry
hiox ale mi narobiłas smaka na te placki kurcze ze 3 lata nie jadłam ziemniaczanych
moze zrobie z karolka, chociaz nieeee pójdziemy na spacer skoro taka ładna pogoda 
agita zaczyna sie czas ze wiecej bedziemy spedzac czasu w domach wiiec odwiedziny po sasiedzku jak najbardziej uskutecznimy hihihi
daga ile u was kosztuje internet? i czy mozna podpisac umowe tylko do czasu mieszkania ? tzn jak sie wyprowadzimy to rozwiazujemy umowe
i czy to radiówka czy stałe?? daj znac bo chcemy załozyc 
dobra mały sie wygina ide dac mu cos do jedzenia paaaa
jestescie kochane - nawet mi sie troche polepszyłoaga masz te ksiazke ? to pozycze ;-);-);-) z pewnoscia mi sie przyda ;-)
a w so g idzie rano a niedziela wolna

wiec wpadajcie ;-)nie doczytałam wczesniej, daj znac co z misiem, oby to nic powaznego bry
hiox ale mi narobiłas smaka na te placki kurcze ze 3 lata nie jadłam ziemniaczanych
moze zrobie z karolka, chociaz nieeee pójdziemy na spacer skoro taka ładna pogoda 
agita zaczyna sie czas ze wiecej bedziemy spedzac czasu w domach wiiec odwiedziny po sasiedzku jak najbardziej uskutecznimy hihihi
daga ile u was kosztuje internet? i czy mozna podpisac umowe tylko do czasu mieszkania ? tzn jak sie wyprowadzimy to rozwiazujemy umowe
i czy to radiówka czy stałe?? daj znac bo chcemy załozyc 
dobra mały sie wygina ide dac mu cos do jedzenia paaaa
Ostatnia edycja:

jutro do alergologa do kontroli, a potem do Bielska, więc do poniedziałku ma wolne od żłobka
Dobra była:-), ale brakowało mi w niej troche grzybków, nastepnym razem dodam 
. Jutro bierzemy koszyki, dzieci gumowce i troszke pojdziemy dalej ;-) zobaczymy moze cos przydroznego się trafi ;-). Bo miejsca w tym lesie na podgrzybki, borowiki i kozaki to ja mam, ale nie z Mysiaczkiem
. Syna spacer wyciagnął bo po przyjsciu 6 placków zjadł