reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hiox ja wyjęłam Dominikowi 2 szczebelki, żeby sobie sam wychodził jak miał 1,5 roku, bo on juz górą wtedy śmigał bez problemu:szok: teraz chyba będę miała łatwiej, bo ten mój Koala do teraz ledwo się na kanape wdrapuje, a wspinać sie będzie wyżej chyba za parę lat dopiero:-D

Kamea ja to bym teraz kupiła mały plastikowy fotelik, ja mam wielki z Hauck i mnie denerwuje, za dużo miejsca zajmuje:-( z tym, że ja mam małe mieszkanie:-(

Ostatnia edycja:
reklama
edit:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

miała która kiedys powidła na szybie??? ja mam...sie ma coreczke to i powidla na drzwiach balkonowych sie znajda....aniołek...

hehe oby tylko dżemik, czego juz te nasze szyby nie jadły :D A jak kochaja ziemie z kwiatków :p

Zapomniałam na smierc ..... Kamea bardzo ładne fryzurka :)

Aga wyciągnięte szczebelki odpadają. Wyjdzie sam, ja nie usłysze, otworzy sobie drzwi na korytarz i spadnie ze schodów :no:. Ta opcja dopiero jest realna na mieszkaniu w Opolu :tak:. Choc tam dostanie juz doroslejsze wyrko, oczywiscie za jakis czas jak tylko matka odbije się od finansowego dna:-p

Ostatnia edycja:
Kamea ;-) te ładne plasikowe krzesełka zabieraja kupę miejsca.... ja mam Peg Perego i w kuchni nie ma na niego miejsca :-(
teraz to bym wolała takie krzesełko ktore sie montuje na normalnym (stabilne musi byc) krześle....

dziewuszki - w Biedronce są rajstopki z frotty ;-) cieplutkie za 6,99 ;-) miały byc bodziaki ale spieszyłam się i zapomniałam o nich.. gdyby któras z Was była w Biedronie to plllliiissss kupcie mi ze 3-4 szt. bodziaków dla Moni (rozmiar 80)...

Hiox, drzwi na korytarz można zamknąć na zamek ;-)

Kamea ;-) te ładne plasikowe krzesełka zabieraja kupę miejsca.... ja mam Peg Perego i w kuchni nie ma na niego miejsca :-(
teraz to bym wolała takie krzesełko ktore sie montuje na normalnym (stabilne musi byc) krześle....

dziewuszki - w Biedronce są rajstopki z frotty ;-) cieplutkie za 6,99 ;-) miały byc bodziaki ale spieszyłam się i zapomniałam o nich.. gdyby któras z Was była w Biedronie to plllliiissss kupcie mi ze 3-4 szt. bodziaków dla Moni (rozmiar 80)...

ja do Biedronki nie chodzę, kiedyś po pieluchy jeździłam, ale ja tak nie znoszę tego sklepu, że nie wiem:no: nie moge sie doczekać aż Kaufland otworzą ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też nie lubie biedronek...ciasno i brudno :-( ale fajne promocje tam mają... wózkiem z Monią odpada... wszystko z regałów pozgarnia :-(
przez żłobek to mamy mały kryzys bodziakowy :-( cały czas ze 3-4 szt. w złobie leżą, w domu też się panna smaruje czymś ciągle no i klops... w gdzie sa w fajnych cenach bodziaki to na te durne zakładki ktorych nie trawie :-(

Aga ;-) co do wieczornej Kofeiny to pogadam z R i dam Ci znac ;-) ale jestem bardzo bardzo chętna ;-) espresso juz nie bede brala ale za to na jakies ciacho mam chęc ;-)

Rubi a ja widziałam w tesco ,ale w tym dużym w koszach pełno bodziaków rozmiary takie do 86.

Hmmm muszę się zastanowić nad tą Kofeiną,chyba mogę wpaść?

Kamea mi sie te drewniane krzesełka podobają,bo fajnie,ze można je później rozłozyc na krzesełko i stoliczek,sama takie chciałam,ale rodzice mi kupili plastikowe i te to potwierdzam,dużo miejsca zajmują.Znajome kupowały w Ikei plastikowe i bardzo zadowolone z nich są,bo mało miejsca zajmują,ale za to są takie proste,nieregulowane.Moja koleżanka dostała takie coś właśnie zaczepiane na zwykłe krzesło i tęz fajne.Przyczepia to cudo do małego krzesełka,ale do normalnego tez można.

rubi i tu tez Ci nie pomogę, bo ja mam jeszcze zapas z Anglii, teraz kupiłam 2 body z długim rękawem, jedno w H&M a drugie w reserved, na zatrzaski na ramieniu ;-) 20zł za jedno;-) a po ile sa te w Biedronce, no i czy z długim czy z krótkim rękawem???

Aga własnie się nie da :/ zamek jest i to wymieniony juz z kilka razy i dalej nie zamkniesz ;/ juz zrobiłam taki łancuszek samorobke tylko raz jest ok raz spada przy małym szarpnieciu, a za drzwiami stromych 18-nasiec wysokich schodów opłytkowanych ;/

Na Kauffland tez czekam :)

Rubi byłam w Biedronie w sobote i ciuszków nie widziałam:( U mnie na osiedlu jest duza jak Lidl i czysta Biedronka - trafiło mi się ;) Ale przytargałam Kubusiowi 4 miseczki do zupek za zawrotne 10zł i fajnego płaskiego szerokiego mopa z dwiema koncówkami (microfibra i bawełna) za 15zł :)

Madzia ;-) jak przez łepetyne trzepne... sie pyta czy moze do Kofeiny nosz... jak doopsko skopie i bratki zasadze....teraz to...obecnosc obowiazkowa!

a krzeselko... ja teraz bym takie kupowala chyba TURYSTYCZNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 Baby Luca (1250558318) - Aukcje internetowe Allegro

drewniane mam po Jasku ale tam pasów nie bylo a Monetta... z Peg Perego tez umykac chce... bo ja tak bylam zajeta szukaniem krzesla z 5-cio punktowymi pasami ze jak znalazłam krzeselko ktore wg opisu mialo 5-cio punktowe pasy to juz na fotki nie patrzylam... no i mam tylko 3-punktowe pasy :-/

Hiox ;-) promocja na body i ratki jest od dzisiaj...

Aga ;-) ja chce z dlugim rekawem... w Biedronie sa po 8 zł chyba... markowych ciuchow do złoba szkoda....Monia wraca uwalona jak prosiak...

Ostatnia edycja:
reklama
Hiox, to jak Ty się zamykasz w domu?? ja bym przy otwartej chacie ze strachu umarła:szok:

rubi, super sa te nakładki na krzesła, ja chyba sobie taką sprawię, bo jak zamontujemy zmywarkę, to nie mam już miejsca na Patryka fotelik :-(

Do góry