reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

rubi... żal mi... też chce córeczkę i powidła na szybie!!!! A, jak mróz przyciśnie to i ja w czapie śmigam!
agnieszka z góry dzięki! a jakbys jeszcze mogła zapytać o wizyty prywatne, bo skierowania na bank nie dostane.

reklama
Aga :-) moje dziecki na antybiotyku - oba dwa :-( siedze w domu do środy - w srode do kontroli i po kwit ze córka moze do złobka wrócic...najgorsze jest to ze Jasiek mimo antybiotyku nie przestał kaszleć (no.., moze ciut mu pomogło - nie wymiotuje jak kaszle) i zaczynam sie obawiać astmy :-( trza będzie do dr Żurek pójść...

tak więc ze względu na "szpital" spotkanko u mnie odpada :-( o 17:00 też odpada :-( mogę się tylko do Kofeiny na ok. 20:00 umawiać...

edit: Kamea :-) a kcesz na okres probny 6 godzin taką Monie??? dzis pokazala ze mama niepotrzebnie wydala kase na kubek niekapek... z kupka i tak cieknie jak sie nim pare razy trzasnie w ławe a potem można wode wychłeptac z blatu :-)
rozwala mnie ta moja córka ;-)

Ostatnia edycja:
rubi, mój Dominik jak był młodszy to potrafił cały stolik wysmarować jogurtem, a potem to zlizywał:szok: a ja Patrykowi jeszcze tego kubka nie daje, mam taki z rurką i on nie kapie i Patryk pije sobie kiedy chce, on nie umie przechylić kubka żeby się napić:no:

Aga ja też już próbowałam tak nie raz zrobić, ale Aluś się powygłupia z pół godzinki w łóżeczku i zaczyna jęczeć, zeby Go wyciągnąć:dry:, ale i tak nie jest źle, bo zasypia wieczorem ok 20tej, a rano jak wstanie, to pobuszuje z 1,5-2 godzin i pada, a ja razem z Nim:-)
Kurcze a ja powoli chciałabym nauczyć Alusia pić z niekapka, ale coś Mu to nie wychodzi:baffled:
Kamea u Nas Aluś wyłożył się totalnie na USG, nie było najmniejszej wątpliwości, ze to chłopak, bo rozkraczył się, że szok. Nawet zdjęcie w powiększeniu mamy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
rubi, mój Dominik jak był młodszy to potrafił cały stolik wysmarować jogurtem, a potem to zlizywał:szok: a ja Patrykowi jeszcze tego kubka nie daje, mam taki z rurką i on nie kapie i Patryk pije sobie kiedy chce, on nie umie przechylić kubka żeby się napić:no:
a spróbuj! Monia nigdy niekapka nie miala ale jakis czas temu nauczyla sie przechylac butle z wodą i jak raz jej poleciało to...kocha ten kubek nad życie ;-) no i nauczyłam ja "cyk na zdrówko" ;-) ino muszę pamiętac zeby w moim kubku nie bylo za duzo płyny bo Monia "cyka" z impetem :-) :-D
no i musimy zorganizowac spotkanie Moni z Patrykiem :-) coś jakby w separacji byli ;-) :-) :-D

Agita :-) Kamea ;-) to taki etap - jeszcze blacik od krzesełka do karmienia bedzie obgryzany ;-) a próbowałyście z otwartego kubeczka uczyc pic??? bo przez słomkę/rurkę to tez poki co bez sensu - jak podryza to przestanie leciec :-(

Ostatnia edycja:
Do góry