reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

MADZIA tez wlasnie nie chce zbyt duzej roznicy wieku. jak jestem pewna ze chce 2jke dzieci to na co czekac??
A ja tez mieszkam za granica kupe czasu i nie slyszalam o czyms takim... mozesz napisac jak to dziala?? jest skuteczniejsze jak tabletki...

reklama
Nie mam winka:-(
rubi to napisz sms'a jak bedziesz gotowa, bo moje dzieci już śpią:-p
Magda, na ploty telefoniczne się umawiamy, obie do głowy dostajemy siedząc w domu, a ja mam darmowe wieczory, więc se popieprzymy trochę:-p;-)
Agnieszka 24, mój Patryk to nagroda od losu i pocieszenie;-) mój pierwszy to chodzący wulkan i kaskader, a pomysłow ma tyle, że bardziej musze na niego patrzec niż na małego;-) Patryk już zaczyna gadać i wykonuje wszystkie polecenia, jak ma mokra pieluszkę to przyniesie sucha i kładzie się na ziemie, żeby go przewinąć, normalnie zaskakuje mnie na każdym kroku:tak: mojego Dominika do dzisiaj trzeba zmuszać do każdej czynności:shocked2: Dlatego pocieszę Cie, że jak jedno daje Ci w kość to drugie będzie chodzącym aniołkiem;-):-)

hehe ja tez liczę:-p
Ale w sumie jak bedzie chłopak to tez nie źle,bynajmniej garderobe całą mam;-)
No i tez mam nadzieję,ze drugie bedzie spokojniejsze:sorry2:
Agnieszka ten implant to chba tak samo skuteczny jak tabsy,tylko nie musze o niczym pamietać,wsadzili na 3 lata i jest spokój;-)Czyli w sumie jeszcze do października mogłabym poczekac z wyjęciem,ale już mnie trochę korci drugie dziecko:sorry2:
Ja zakładałam go w anglii,nazywa sie Implanon i jest tam bardzo popularny.

Arogo domu nie macie?? nie dość ,ze cały dzien na bb pierdoły popychacie to jeszcze przez telefon będa gadać;-);-):-D:-D:-D oj baby baby

no niestety z miesiączka jest pomerdane całkowicie:dry:,czasem mi się 2 tyg spóźnia,czasem miesiąc,szczerze mówiąc momentami nie zapisywałam kiedy miałam okres i nie wiedziałam kiedy mieć powinnam ,bo to nigdy się nie zgadzało.a jak już jest to i 2 tygodnie potrafi sie ciągnąć:wściekła/y:
Co do innych skutków ubocznych to identycznie jak przy tabletkach i tego typu antykoncepcji hormonalnej,niektórym to pasuje innym nie bardzo.

Oj Baby ale naklikałyście i co tutaj się działo :szok:
Witaj kolejna Agnieszko ;-)

Ja 2 dni bez neta byłam to jakoś tak mi czegoś brakowało :-)Kurcze głowa mnie zaczęła boleć to chyba nic elokwentnego nie napiszę :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry