Ewuniaf co do pasozytow swieta racja, ze nie wychodzą ... masz badania toxyn w organizmie i wtedy wychodza toxyny od grzybowe i pasozytnicze ( to jest badanie jelit do ktorego tez dostaje sie suplementacje do uzupełnienie braków) Badanie z USA najlepsze OAT lub OAT +combo. Poznanska Mikroekologia tez robi ... cena chyba z 600zł - tylko z tego co wiem wyniki z mikroekologii sie nie pokrywaja z roznymi innymi co ludzie maja, wiec ja jestem sceptyczna. Według najnowszych badan 80% ludzi ma pasozyty a u co 10-tego zarobaczonego wychodzi badanie z kału. Ja odrobaczam nas wszystkich, jestesmy po 1 dawce pyrantelum i wspieramy sie olejem z oregano. Probki po tabsach na robale pobrałam od siebie i dziecka i zanosłam do labu, jutro beda wyniki, zobaczymy co wyjdzie. Oczywiscie wczesniej nic nie wychodziło w badaniach. Choc mi ostatnio nasza dietetyczka mowiła ze matka zanosła wybrane z pampersa glizdy od dziecka, biały makaron i badanie z labu było pasozytów brak, jak było golym okiem widac masakre .... wiec roznie to bywa. Ludzie mowia tak, ze by sprobowac najpierw kuracji naturalnej ziołowej a potem leca na badanie i wtedy ze swistkiem, ze robale sa do lekarza po chemiczne leki ... bo lekarze nie chca dawac lekow jak w badaniach nie wychodzą.
Co do artykułu ona zrobiła cały protokół jak odrobaczac + te szczepionki wzmacniajace. Masz tam do niej dane, moze by ci sie udało z nia skontaktowac jak uznacie, ze ta droga chcecie pojsc.