reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Bry ;-)

ja sie tylko witam i od razu zmykam...

lecimy do alergologa a potem na imieniny - bede jutro wiec cos napiszcie ;-)

Hej dziewczyny,
Moje tsunami drzemnęło się pół godzinki i zamiast dalej spać to w rytm muzyki sprząta mi szuflady :baffled:. A wsczoraj o 21,30 na siłę była kładziona do łóżka!!! Wujcio odleciał godzinę wcześniej przy szaleństwach z małą, a ta dalej była nie do zdarcie!!Ale noc przeleciała spokojnie 1 pobódka o 3 w nocy to chyba nieźle jak na 14 miesięcy- co sądzicie? jak Wasze maluchy mają w nocy?
rubi powodzenia.

Rubi ja byłam u dr ż, z całą trojką ale mąż na szczescie poszedł ze mną. Potem Miśka wziął na dwór a ja zostałam na testach z kasią i Hanią... powodzenia u alerogloga i miłej zabawy na imieninach!!!

Sylha moja Hania przesypie 11 godzin w nocy odkad 3 tyg skończyła:tak: a Michałek zaczął przesypiać całe noce mając 6 tyg. teraz budzi sie czasem 1 raz w nocy zeby sie napisc i zaraz spi dalej. Najgorzej było z Kasią budziła sie bardzo długo co 45 min z zegarkiem w reku. Pierwsza całą noc przespałą mając 3 lata.....

no to ja tez dołaczam sie do najjlepszych urodzinowych życzonek!!!!!

Jasiu niech uśmiech zawsze gości na twojej buźce a każdy dzień bedzie radosny i pełen pieknych chwil!!!!

ech... chwaliłam sie ostatnio ze Hania tak pieknie mi śpi w nocy.... no i sie doczekałam ...Hania dwie ostatnie noce budzi sie z zegarkiem w reku co 25 mnut. Zaczynam chodzić na rzesach- tym bardziej ze w dzien nie ma szans odpoczac. Nie wiem co jej jest, może to zabki zaczynają dokuczac (chooc nie wygladaja dziasła jeszcze na bardzo rozpulchnione). wiec mam mały kryzys w roli rodzica.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry