daggy75
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Widzę, że tylko ja tak długo śpię....hmm do 10 , mała nadal chrapie bo w końu po 22 zasnęła...pogoda fakt do bani.
My ślubu też nie mamy ale ja już raz byłam mężatką więc wiem jak to jest po....choć nie mówię, że nie chciałabym jeszcze raz wyjść za mąż. Trochę funduszy brak a ponieważ poprzednio miałam skromniutkie wesele ( mieliśmy brać kościelny i wtedy zrobić wesele) to teraz chciałabym zaprosić parę osób i zrobić wesele.Czekam zatem na fundusze :-)
Synuś wczoraj się przeraził bo pryszczyka miał na brodzie:-) i krzyczy -mamo zrób coś bo żadna dziewczyna na mnie nie spojrzy!!
Widziałyście coś takiego??szok...ale mam syna wielkiego.
A co do wróżki to mnie ta na reymonta wywrózyła własnie że się rozwiąde, że będe mieć syna a potem córę...noi sprawdza się choć tez w to nie wierzę.
Widzę, że tylko ja tak długo śpię....hmm do 10 , mała nadal chrapie bo w końu po 22 zasnęła...pogoda fakt do bani.
My ślubu też nie mamy ale ja już raz byłam mężatką więc wiem jak to jest po....choć nie mówię, że nie chciałabym jeszcze raz wyjść za mąż. Trochę funduszy brak a ponieważ poprzednio miałam skromniutkie wesele ( mieliśmy brać kościelny i wtedy zrobić wesele) to teraz chciałabym zaprosić parę osób i zrobić wesele.Czekam zatem na fundusze :-)
Synuś wczoraj się przeraził bo pryszczyka miał na brodzie:-) i krzyczy -mamo zrób coś bo żadna dziewczyna na mnie nie spojrzy!!
Widziałyście coś takiego??szok...ale mam syna wielkiego.
A co do wróżki to mnie ta na reymonta wywrózyła własnie że się rozwiąde, że będe mieć syna a potem córę...noi sprawdza się choć tez w to nie wierzę.
przedszkole cud miod malina
a myslalam juz ze sie to skonczylo... wypilam kawe i chyba nie ma rady - trzeba apap zapodac bo znow bede zdychac ;-( dzis jednak wezme od razu 2 tabsy na raz
i mu mowie: słuchaj sobie stary
, wiec dupe za pas poki masz jeszcze siły tyrac 
... spoko Rubi przyjdzie i dla nas ten czas budowy :-) ... i 200m ma byc bez dyskusji
... narazie idziemy do Opola bo trzeba ciac koszty
. Wygodnie masz z ta butla, mała sie nie brudzi przy jedzeniu ;-)
... ech człowiek młody i głupi, teraz załuje :-( ... mam kumpla architekta i zawsze mi gadał czemu tez nie poszłam, ale ja mowie jak ja rysowac nie umiem, prostej kreski nie narysuje