Witam raniutko,
się porobiło na tym forum. Dziewczyny takie prywaty to proszę piszcie na priva, albo się spotkajcie i pogadajcie jeżeli Was coć nurtuje, ale nie wyrzucajcie jakiś brudów na publikę, bo to chyba nie o to na tym forum chodzi?!?!?!?!?
Ja Was dziennie podczytuję, ale nic nie piszę, bo nie mam o czym. Wy się dzielicie wiadmościami, doświadczeniami w wychowaniu dziecka- ja niestety go nie posiadam i dlatego nie mam o czym tu pisać. Podoba mi się to forum, bo znamy się wirtulanie, każda z Was ma jakieś przeżycia, doświadczenia- potraficie się na wzajem wspierać- mimo iż nie wszystkie znają się osobiście a mimo to odnoszę wrażenie jedności. Jak są jakieś prywatne "ale" to należy to prawatnie wyjaśnić, a nie na forum publicznym- z resztą po co w ogóle nagle wyrzucać jakieś brudy i wiercić dziurę w brzuchu o sprawę, która ns nie dotyczy?!?!?
A ja z mojej strony mogę napisać, że dzisiaj idę do lekarza rozmawiać na temat invitro- to co się narazie naczytałam na internecie- to, że przedewszystkim KASA i jakieś 3 miesiące kuracji