Hej:-)
Ewyniaf, brawo dla Hani:-)
A co do odruchu wymiotnego to u Nas Aleks własciwie do 1 roku zycia miał miksowane pokarmy, bo miał odruch wymiotny. Tylko, ze On miał za krótkie wędzidełko i to dlatego. Pani logopeda pokazała jak wkłada pokarm do buzi i jak dawac flipsy do chrupania i w okocu Alusiek się nauczył i teraz wciąga wszystko

a tak wogóle to Alusiek jadł słoiczki, bo nie dosc, ze uczulony na białko mleka, to jeszcze na wszystkie przyprawy, oprócz pieprzu i soli i gluten tez miał wprowadzany dopiero jak rok skonczył. Teraz juz jada wszystko, ale domowymi obiadami typu II danie nie najada się tak jak powinien. Po prostu skubnie kilka razy i koniec. Jak gotuję zupę to je to co ugotuję, ale jak mamy II danie to dostaje najczęsciej zupę ze słoiczka, lub jakies danie słoiczkowe i później cos od Nas jeszcze skubnie:-)
Chciałabym, zeby juz jadł wszystko normalnie, ale jakos Alusiek Kocha normalnie słoiczki:-), więc póki co jeszcze dostaje, ale staram się Mu dawac je jednak już coraz rzadziej
Gimpelka, przesyłam pozytywną energię:-) trzymaj się cieplutko...
Ona i jak tam wózek się spisuje? i jak tam remont mieszkania, zaczęliscie juz cos robic?
A ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam Aluskowi zestaw sprzątający - Aleks to maniak sprzątania
i taki traktor fajny ze zwierzątkami
TRAKTOR FARMER KIDDIELAND ZABAWKA DZWIEKI JEZDZI (1830376551) - Aukcje internetowe Allegro