reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

chyba jednak odpuszcze fryzjera...zafarbuje sie sama w domu, obetne sobie grzywke i tyle :) odswierze sie na wiosne :)

Wozek jeszcze nie przyszedl ;/;/ jestem zla, bo baba sie spoznia, mam nadzieje,ze jutro bedzie.

Ewuniaf
to moze wspolny koncert w pazdz? gra hunter...albo grudzien gra Jelonek z Huntera :) zamiata genialnie na skrzypcach :)

reklama
Hejka!!!

Ona ja na każdy koncert zawsze chętna tylko że gorzej zty gdzie dzieci na pół nocy zostawić.... Wiesz nie byłoby problemu gdybyśmy mieli jedno, ale z trójką to już gorzej... ech ....
Trzymam kciuki zeby dzisiaj już przyszedł wasz wózeczek

Arcobaleno nie wiedziałam że to sie da zgadnąć po postach:-D

Gimpelka , Ona widze ze o podobnych godzinach sie kładziemy.... a najlepsze jest to że juz o 21 miałam isc spać bo taka padnieta byłam ale jak na forum weszłam to oczywiście zapomniałam sie troszeczkę...... No i co????? i oczywiście Hania nie dała spac. od północy 6 pobudek i jeszcze do tego cała szczesliwa i zadowolona wstala o 5,30 wrrrrrrr:szok::-D Teraz najlepiej oczy na zapałki i do roboty!!!!

Dzien dobry z rana:) Chciałabym cos napisac, ale mama pogadnia ze musimy juz jechac, bo odwiedzamy dzisiaj ciocię w dzielnicy obok, a ja jeszcze nie uczesana, zreszta jazawszejestem ie uczesana:)
Wiec narazie tylko sie witam:]
A według moich postów to jakiej słucham muzyki?:D

ona...idziesz na huntera?bo my tak :))) już miesiąc temu dziadków uprzedziliśmy :-Da ja przetestuję ile godzin bez Doriana wytrzymam:-)

a my dopiero wstali:) co prawda Dorek zasypia ok.22 ale do 10 kima jak ta lala-tylko budzenie 2-3 razy na mleczko:)no i teraz z tymi ząbkami to czasem coś jęknie,ale zaraz zasypia

idziesz madzialena? o kurcze...to moze my zostawimy małą babci i tez przyjdziemy :) z checią bym sie gdzies wybrala :)

przyszedl wózek :) jest calkiem fajny, jedziemy na jazdę próbną :-):-)

Korn, moja ulubiona kapela, w czerwcu bylam nawet w Wawie na koncercie ich,
pozatym Lacuna Coil, 30second to mars, a perfect circle, slipknot, tool to są takie ulubione kapele, ostatnio cos jednak wiecej slucham muzyki typu Coldplay, czyli wiekszy lajt, moj Z to raczej Behemoth, Vader, czyli ostrzejsze klimaty.
Z polskich Coma..aczkowiek odkad Roguc gra tez solo to jakos mi zbrzydlo sluchanie ich.

Lubie też jazz :-)

Come tez uwielbiam . Za czasów liceum to też Behemoth. Kiedyś uwielbiałam Kata , dream theater, Theatre of tragedy, Life of Agony
Obydwoje z mężem słuchamy Anathemy, Antimatter Z polskich bardzo lubimy Artrosis i Moonlight. A tak to M. uwielbia Tiamat, Metallice , Amorphis i duuuuuuzzzzzoooo innych
Moje dzieci są biedne jak muszą tego słuchać :)
W sumie to lubimy dużo fajny zespołów niekoniecznie grających ten sam tym muzyki.
Ostatnio też słuchamy bardziej "normalnej" muzyki - wiadomo dzieci......
Powiem ci Ona że jak widziałam na zdjęciu twojego Z. to od razu bym powiedziała czego słcha :) haha :) Po moim tego nie widać.... Taki niepozorny!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry