reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ale dzień.....
Jeszcze teraz na koniec szwagier przyjechał z Niemiec- nikomu nic nie mówiąc- ciekawe kiedy się z M nagadają i pojdą spać?!?!?:-).
Ona- muszę pogrzebać, bo posiałam gdzieś kartkę z przepisem, ale najwyżej zdobędę nowy!!!!!!
Kamea- ja bym dawno poszła, ale boję się, że zostanę bez świadczeń, a jak teraz nam invitro lekarz zapowiedział to już w ogóle.
właśnie znacie może jakąś dziewczynę po invitro robioną w Opolu, bo dziewczyny z forum z wątku kto po invitro- napisały, że 4200 za transfer zarodków to ździerstwo!!!!Potem są jakieś protokoły długie, krótkie, qrcze ja już teraz bym mogła ginekologię wykładać :-) tak mam już opanowany temat zapładniania :-)

reklama
Dzień dobry:)

Przeczytałam ostatnie posty i ...jakiś taki niesmak mam...przez wiadomo jaką sprawę:eek:

My po weekendzie z dziadkami:) Dorian uczy się raczkować:) już na kolankach się utrzymuje,tylko jeszcze nie wie,że nóżkami trzeba -prawa-lewa:) przesłodko wygląda jak dupeńką kręci:-D

Sylha-rozmawiałam z koleżanką,która jest po invitro-nie w Opolu-nie wyszedł zabieg-a trzy miesiące później w naturalny sposób zaszła w ciążę :szok:po 7 latach:))))) i Antoś ma teraz prawie roczek:)

Wypatrzyłam sobie chustę Bebelulu Rapalu -za stówkę-tylko różne opinie o nich czytałam.

Brawo dla Doriana, moja Gosia w 6msc zaczela się podnosic, potem bujać, a potem dopiero załapala o co chodzi z tym raczkowaniem. :-)

Czesc dziewczyny!!!

Ja też mam niesmak po tamtych postach.... ech.....

Madzialena super że Dorek już zaczyna raczkować :) szybki chlopaczek :) acha no i ja mma Rapalu i jestem bardzo zadowolona :tak:

Ona tez sie ciągle zastanawialam gdzie sie wszyscy podziali...

Sylha ja nie znam nikogo po in vitro w opolu:no:

Kamea dzieki :) ale i tak sie boje. Dziasiaj jade o 17 bedzie pewnie jeszcze spory ruch no i sie boje ze nie dam rady :( Ja mam ciezka noge i najczesciej powtarzanymi słowami przrez istruktora jest ,zwolnij, albo ,hamuj,.....:-D

ide na spacer z moimi zasmarkancami.... Ach zapomnialam napisac ze kasia znowu na lakach bo znow miala dusznosc ech....

ja swojego nosidla nie pralam, nawet niewiem czy trzeba bylo ale dosc fajne miękkie bylo.
W chlodne dni ja zakladam malej rajstoki, spodenki, polarek i czapka rzecz jasna,

reklama
Bry ;-)

pisalam z pracy ale ciagle mi ktos przerywal i mnie wylogowywalo....

ja tez mam niesmak :-( gimpelko - mam nadzieje ze czytasz (po podczytywania nie trzeba sie rejestrowac i logowac...) po pierwsze primo - internet jest tylko srodkiem komunikacji miedzy ludzmi - to ze Cie nie widac to nie znaczy ze mozesz udawac kogos innego, zmieniac tozsamosc.... w realnym swiecie jak sie z kims poklocisz to nie zmieniasz nazwiska a tutaj probowalas zmienic twarz...

nie wiem o co poszlo na innym watku ale... skoro na ogolnym nie musialas sie logowac zeby czytac co o Tobie pisza to zeby na zamknieta grupe miec dostep i poczytac co o Tobie lasi sadza musialas....nasciemniac im zeby Cie wpuscily...

po tym wszystkim mam do Ciebie ograniczone zaufanie :-( nie zmieni tego nawet fakt ze ktos kogo jak lubie Cie wspiera bo ja nie zamierzam tego weryfikowac... moze pojawisz sie jeszcze pod nowym nickiem, moze nie ale niesmak zostanie :-(

co do moderowania tu na regionalnym to jak macie takie zyczenie to moge byc moderatorem o ile obiecacie ze bedziecie grzeczne i bedziecie pisaly wg regulaminu :-)

Ewuniaf - powodzenia na prawie jazdy ;-)

Sylha ;-) za Ciebie nieustannie 3mam kciuki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

madzialenia ;-) ja mialam Rapalu - zadowolona bylam bardzo - musisz ja przed pierwszym uzyciem wyprac 3-4 razy wiec jak mozesz kupic uzywana to smialo - bedziesz te prania miala za soba ;-)

zmykam jesc obiad bo mi zoladek do kregoslupa przyrasta ;-)

milego ;-)

Do góry