reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej mamuski!!!

Co tu taka cisza przez cały weekend????? mnie nie bylo bo miałąm wykłady do pozna... a potem dom, dzieci i sil zabrakło na forum :(

Ja tam wasze maluchy??? Zdrowe juz??

U nas kiepsko pod tym względem. Kasia prawie zdrowa. Michał zdrowy , niestety Hania dalej i kaszle i katar zielony ma.... Ech tak długo już to trwa. Jak nie przejdzie do środy to chyba znów do lekarza pojdziemy....
Acha no i 12 pazdziernika mam egzamin teoretyczny na prawko wiec kciuki trzymajcie za mnie :)

Buziaki dla wszystkich

reklama
Cześć:)
No faktycznie ciszaaa...

Ewa-my także dalej się leczymy,a Dorian to jeszcze ma problem jak cokolwiek zbliżamy mu do noska:( i ja zaczynam kichać.

A na dodatek jeszcze problem mamy,bo właściciele domu,który rodzice wynajmują,wypowiedzieli umowę i musimy coś szukać na szybko:( a u nas za mało miejsca,żeby mogli choć na chwilę przycupnąć:( mam doła...

Madzialena no to rzeczywiście nieciekawa sytuacja....
Tule i wspieram wirtualnie... Mam nadzieje ze rodzice szybko znajdą jakies miaszkanko i problem sie rozwiąże. A dla ciebie i Dorianka dużo zdrówka.

A ja coraz mocniej załamana po tych jazdach ech ja sie chyba do tego nie nadaje :(

Bry...tak cichutko:)
Ewa-dzięki za pozdrowienia:) słyszałam dzieci u dziadków,ale chwile wcześniej wróciłam z Dorkiem od naszych.:) i ucz się do teorii:))

Dorian dalej na lekach:( zakupiliśmy elektroniczny aspirator:) rewelacja

Pozdrawiamy

Allllllleeeeee tu cisza!!!!

Madzialena kurzce tez myśle o takim aspiratorku - drogi był???

Macie bardzo sympatycznych rodziców :) No i szkoda ze maly wciaz na lekach.... u nas to samo , wsszyscy kaszlą :( cała trójka na inhalacjach...:(

Dzisiaj jezdziłam godzinke rano i jeszcze popołudniu mam jazde... :) chyba idzie mi coraz lepiej :)

Dziewczyny piszcie co u was!!!
Arcobaleno jak u was zdrówko???
Rubi co słychać?? Ten weekend mam wolny wiec może jakieś spotkanko??? A może w wiekszej grupie??
Ona a u was co?? Jak Małgosie??
Kamea?? Meldować sie!!!
Sylha testowałaś??

Wszystkie was pozdrawiam!!!!

Arco to współczuję. U mnie ostatnio Hania miała trzydniówkę ale taka dziwną bo zacęło sie katarkiem zielonym :szok: a po 4 dniach 40 stopniowej gorączki wyszła wysypka :). Zdrówka dla was!!! I gratulacje nowych zebalów :) Co do autka to dziś miałam załamke na placu bo za nic nie mogłam na lusterka przejechać luku do tyłu :( Ale przed chwilką pojeżdziłam z mężusiem i już nie mam az takiego problemu :)

Reszta dziewczyn!!!! Gdzieście sie podziały??????

Widać widać Ona23 :) NIe miałam czasu odpisać.... Tu wchodze raz na jakis czas zobaczyć tylko czy ktoś coś napisał i pisze jak mam wolne 2 min :) Odpiosze ci wyczerpująco jak tylko bede miała troszke wiecej czasu :)

reklama
Wieczorową porą....

Ewa-aspiratorek ok.65 zł i warto jak dla nas:)

reklamę strzelimy:)))

Dorian Stanisław Gądek z Opola ma 6 miesięcy
Wyślij sms o treści maluch.173 na nr 71466. Koszt 1,22 zł z VAT.

A co tam:))) mama uskutecznia szaleństwo:)

Poznaliśmy naszą nową kuzynkę,ma miesiąc...i zapomniałam,że Dorek też taki był...no i chcę siostrzyczkę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry