reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry:)

Koncert był super:) Dorian u dziadków przeszczęśliwy:))) a my z mężem to o 4 w nocy na równe nogi i głowy w łóżeczku:-D a tam echo:) przyzwyczajenie...ech

Kamea-zapytam dziadków,bo Drzełku nie kojarzy,ale on w ogóle z rodziną własną to średnio zorientowany:)

Ewa-mam pytanko,bo chustę nam przyślą w tym tygodniu:) naczytałam się o ubieraniu w zimie do chusty,ale i tak wielkie G wiem,jak to u Ciebie wygląda z ubieraniem w chuście?kupowałaś jakieś golfy dla dwojga?albo kurtki?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:) Jestem w 33 tygodniu ciąży i chciałam się do was dołączyć jeżeli można. Czy któraś z Was rodziłą ostatnio w Opolu bo tak się zastanawiam nad wyborem szpitala i mam dylemat: Opole czy Krapkowice.

Ostatnia edycja:
sylha....a cos Ty namieszala??? przyznac mi sie tu! juz!
czlowiek na chwile BB wylaczy i po powrocie ma jakies PW i zaproszenia do grupy...moderatorow ;-)
dzieki w kazdym razie... ino grzeczne badzcie!!!!

Ja namieszałam?!?!?:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: No co ty:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:, uważam, że to odpowiednie dla ciebie stanowisko:tak::tak::tak::tak::tak:.
Ewa- jak tam prawko?
Ona, Madzialena????Co nowego???
Kamea- wiem dłuższego dnia Ci się zachciało- mnie też by się przydało :-)
Arco- akcja szpital domowy zakończona?

Cześć dziewczyny:) co tu o sobie napisać...hmmmmm....Mam 30-ke na karku i oczekuję na narodziny naszego pierwszego dziecka, Kubusia:) To moja druga ciążą, pierwszą poroniłam w 12 tygodniu, tak więc teraz każde oczekiwanie na wizytę lekarską jest jak mordęga. Mój ginek mówi, że jest wszystko w jak najlepszym porządku, mały rośnie jak na drożdzach ale ja i tak mam lęki. Jak się nie rusza dłuższą chwilę to Go szturcham żeby pokopał matkę:)

Mieszkam 30 km od Opola, ale codziennie, od 4 lat, dojeżdzam do pracy do tego uroczego miasta. I jak to mówią ludziska jestem"urzędasem":-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry