reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Patusia ;-) wchodzisz w swoj profil, POTEM W PANEL KONTROLNY, EDYCJE SYGNATURY - TAM W OKIENKO WKLEJASZ LINK DO SUWACZKA I ZATWIERDZASZ ;-)

sorki za capsa... nie mam czasu poprawiac ;-)

ja tez urzedas ;-) zdradzisz gdzie pracujesz???

reklama
Sylha nie taki diabeł straszny jak go malują:) nie ma się co bać, my nie groźne.
Czy wy też miałyście takiego leniwca będąć na l4? W pierwszym tygodniu miałam szał porządków a teraz nic mi się nie chce, cały dzień lecą filmy i komputer. Poza tym codzienna zgaga mnie dobija.
:wściekła/y:
Rozpaliłam w kominku bo zimno coś w domku a za oknem szaro i deszczowo:/

Ostatnia edycja:
Bry...

Ostatnio tylko czytam...mam taki szał w głowie,że mi się myśleć już nie chce-przez tą sprawę z rodzicami...ech

Patusia
-witaj:) jak chcesz coś wiedzieć o opolskim szpitalu to pisz na PW-rodziłam w kwietniu:)))
Sylha-widzę poprawę humorku po urlopie?

Bry ;-)

ja tylko na chwilke... jelitowka mnie dopadla :-( ale musialam odpalic kompa zeby wygrzebac tel do przychodni wiec wpadam sie przywitac :-)

Patusia - napisalam do Ciebie PW ;-) byc moze się znamy ;-) pracowałam w Starostwie na Piastowskiej na przełomie 2003 i 2004 roku ;-) a jak sie nie znamy to pewnie mamy wspolnych znajomych ;-)

Witam się druga ;-)
Rubi- oj żeby szybko przeszło i żebyś dzieciaków nie pozarażała!!!!!!! Jak brat Ci zrobił dostawę to daj znać czy pasują Ci te rzeczy.
Do mnie dzisiaj chrześnica przyjeżdża :-) od maja jej nie widziałam, a teraz zaczęła do szkoły chodzić to wiecie: poważna babka ;-)

reklama
Sylha... Jasiek haftowal w sobote w Z wiec jak ktos kogos zarazil to on mnie a nie ja jego ;-)
dr B od 11:30 dopiero przyjmuje :-(
J mi wczoraj wieczorem (yyy... ok. 22:30 bylo) podrzucil plyny i wlasnie piore :tak: a czy bedzie OK to Ci powiem jak zaloze pierwsze ciuszki wyplukane w Lenorze Moni... bo ja do tej pory piore w Loveli... nawet Pesil sensitive byl dla niej nie teges... a teraz wysypana jest tez - zobaczymy czy jej sie nie pogorszy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry