reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-) jakis konkurs jest???
chyba tak, bo mi kumpela na nk podobna wiadomosc wyslala ;-)

Ewuniaf ;-) w ten weekend to ja nie moge :-( poza tym pogoda nie teges na spacery :-( skonczylo sie lato :-(
a słuchaj...Kasi singulair nie pomaga??? dajesz jej jeszcze czy przestalas?
Jasiek kaszle wieczorem i rano...leki na refluks bierze niecaly miesiac...a wizyta u gastrologa dopiero w grudniu...u dr Żurek w styczniu...ehhhhh

spadam na sniadanko ;-)

milego ;-)

reklama
Rubi szkoda ze nie mozesz w ten weekend... My sie sta4ramy nie przejmowac koncem lata :)
Kasia bierze ciągle ale jak widać nie pomaga.... do tego i michal i hania zaczynaja miec podobne objawy do kasiowych :(

Madzialena no to nie taki drogi ten aspiratorek. Spodziewałam sie ze to duzo droższe....

Kurcze musze leciec bo Hania marudzi straszliwie :(

Ewuniaf ;-) mi zasadniczo pogoda nie straszna tez ale...jak deszcz pada to moje dziecki chca w kaloszach chodzic...oni maja a ja nie...no i parasolki chca miec... Monia wozkiem jak folie trzeba zalozyc to nie pojedzie - drze sie jak szalona...na wyspe troche daleko zeby pieszo szła...
no i jutro jedziemy do dziadkow...

Brrrry...nie lubię tak bez słońca:/

Ewa- też myślałam,że są droższe

Rubi-konkurs nto-maluch na okładkę:)

A my jutro pierwszą noc bez Doriana spędzimy....aż się boję,ale tak bardzo chcę iść na ten koncert:) Dorian radę da,ale czy mama sobie poradzi?:-D

Dziewczyny ja tak na szybko.
Czy któraś używa mleka Gerber 2 lub 3?bo dostaliśmy paczkę z jednorazówkami 2 i 3,a do tego dwa duże (350g) opakowania nr 2.
Bo my tylko bebilon:)

Tak ONA -na Jelonka chyba też pójdziemy:)

No to moze wtedy się zobaczymy :)
Ja uzywalam gerbera i mala miaa problemy z brzuszkiem i kupą..była czarna. okazalo się,ze w gerberze jest mniej zelaza i nie ma probiotyków.

Cześć kobitki.
Ponawiam pytanie. Dlaczego doba ma tylko 24 godziny????:baffled::
madzialena, nie masz w rodzinie jaiegoś geodety/geologa? W mojej porzedniej pracy był mężczyzna o takim samym nazwisku jak Twoje...
Ja dzisiaj leniłam się maksymalnie.... czasem trzeba się wynudzić za wszystkie czasy.... aż miło.
A co tam u Was kobietki???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry