reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no to juz rozumiem czemu gotujesz Dorianowi osobno :p
wiesz my jemy zupy z soczewicy itp :p

a jak są frytki no to mloda je co innego wtedy

reklama
wiesz..jak Gosia miala 11 msc to nie pila mleka krowiego nawet w nalesnikach czy w kaszy mannej, od niedawna je jak czlowiek :-)

najchetniej to Dorka ciągle jak niemowlaczka bym chowała:p i nic dorosłego nie uczyła,a jakby sam się nauczył to trudno,ale tak sobie myślę,że koło 18-tki to bym chciała,żeby był samodzielny:)))

madzialena dobre :-D

A dziś piękne slonko, ja myję podłogi - jestem jeszcze wkurzona na M, to powinno ładnie pójść ;-)
Najchętniej to bym i rodzić zaczęła - jemu na złość, bo on chyba cos nie wierzy, że to już tuż tuż, no ale rozsądek nakazuje, co by jeszcze poczekać jakiś tydzień, więc niech się dzieje co chce - byle pozytywnie.

To ja mykam, zanim moja wena z pracy wróci (bo może zacząć sie podlizywać i rehabilitować).

Villa- i jak tam porządki?????emek do pionu ustawiony?!?!?!?
My byliśmy na poligonie na quadach, tzn. ja już tylko jako widz, ale działo się działo :-), a za chwilę jedziemy do kuzyna na grilowanie:-D:-D:-D:-D, to przynajmniej mi sobota jakoś przeleci, bo te maluszki mi dają ciągle do myślenia i mam nadzieję zobaczyć ich serduszka!!!!!!!!!!

Oj schody błyszczą, aż M od razu zauważył (dwie godziny szorowania :szok: bo miał M zmyć je po malowaniu, ale coś mu nie wyszło i ktoś <czyli ja> musiał to w końcu wyprowadzić na prostą), dlatego podłogi tylko w połowie zrobione - reszta na przyszły tydzień, a co.
Namachałam się solidnie, to powinno mi się dobrze spać ;-)

M cały dzień praktycznie przesiedział w pracy - wrócił dopiero o 19. Milusi, że hej, ale wyraźnie coś go gnębi :baffled: I tak juz cały tydzień i nie wiadomo czy się dowiem, co go tak smuta... Do rozmownych ostatnio znów nie należy... Trudno.

Dobra - to teraz śmigam do łóżka.

Aaaa! A serduszka będą - jak dzwony ;-)

Witam z rana :-)

Dzis prawie nie spałam, ale się nie dziwić - te emocje....

Chyba wczoraj przesadziłam z tym porządkowaniem, no i coś mi mówi, że jeszcze dziś odwiedzimy pewną luksusowo wyposażoną salę na Reymonta ;-)
Bo w nocy pożegnaliśmy czopik (nadal coś tam jeszcze delikatnie spływa), no i jakieś spokojne skurczyki się pojawiają, więc obstawiam, że w ciągu 24h będę tulić bobasa (przynajmniej u mojej mamy tak było i wszystko wskazuje na to, że pójdę tą samą drogą - oby).

Będę meldować dalszy rozwój sytuacji ;-) A Wy odpoczywajcie pięknie przy tej cudnej niedzieli

reklama
Do góry