reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no daj spokoj przeciez nie polaczylam szpinaku z dzemem :p mloda z dzemem my ze szpinakiem,ale wkoncu ona zjadla szpinak a my dzem

reklama
Na dzisiaj juz niestety plany:/ ale,może sie uda?

Ona-a naleśniki młodej robisz na mm czy na zwykłym mleku?bo kurna nie wiem jakie mu robic?

O tak - pogoda dziś wagarowa, ale ja tam działam dzisiaj dalej - póki energia jest, bo ja przyjdzie popołudnie, to już nic mi się nie będzie chciało, a samo zrobić się nie chce - M będzie miał jeszcze tysiąc innych spraw do zrobienia...
M dziś rano luknął w kalendarz i do mnie z takim tekstem: "jeszcze 5 dni i termin... I co?..." No i nic :-D:-D:-D ja mu na to ;-)

Villa-widze,że masz jak ja :)zero stresa:)

Ona-a w ogóle to jak małą karmisz?bo ona tylko troszku starsza od Dorka?dajesz jeszcze mm ? a te naleśniki bez mleka dobre ? i na oleju smażyć ? ja na razie wszystko dla niego staram się gotowane,albo na parze i nie wiem czy nie przeginam z tym sr..em się z gotowaniem dla niego,ale kurka jakoś tak myślę,że ma chyba jeszcze czas na normalne jedzonko,a i my przy nim zdrowiej jemy:)

w skrocie..je prawie jak dorosly, bez schabowego itp
mm pije w dzien i na noc.
zalezy tez co rozumiesz pod okresleniem normalne dorosle jedzenie, nie mamy nawykow jedzenia frytek i dzielenia sie nim z Gosią, staramy sie jesc zdrowo

reklama
normalne to u mnie mięcho :) bo jestem mięskozależna:) my lubimy smażone i fryty,włoskie żarcie,sushi kocham:)i w ogóle wynalazki-a ja najbardziej lubię jeść na mieście,bo kuchni nie lubię:/

Do góry