reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hejka!!!

Witam WSZYSTKIE ciepło i serdecznie.
my od czwartku w domu - wczoraj najwyraźniej był moment aklimatyzacji; Rafałek nie schodził z cyca mamy - wiadomo, gdzie mu najlepiej ;-)
Dziś juz lepiej się organizujemy.
Ogólnie Rafałek jest bardzo grzecznym chłopcem, nawet udaje nam się wysypiać :-p:-), ja jestem mega szczęśliwa, M zapatrzony w małego jak w obrazek - ten tydzień mamy tylko dla siebie, więc za dużo mnie raczej nie będzie - myślę, że dopiero po świętach :zawstydzona/y:
Więc jakbym juz nie zaglądnęła, to kolorowych pisanek życzę, szczodrego zająca i mooooooooooooookrego dyngusa :-D

reklama
hehe Madzia- tylko napis pod suwaczkiem nie pasuje, moje dzidzie są 2 razy większe a mdłości- jak to się nazywa odczuwanie to jak mam moją przypadłość nazwać:baffled::eek:

A ja miałam fatalną noc ale nie przez malucha a przez starszą. Obudziła się o 2 i nie spała do 5.30, no masakra jakaś, gadka jej się włączyła, maszerowanie ze swojego łóżka do naszego i tak w kółko, w między czasie karmienie Kacpra. Dziś w łóżku było nas czasowo czwóreczka. Ledwo żyję, pospałam godzinkę i o 6.30 mały się obudził i koniec spania.Amelka do 9 spała. Ledwo na oczy widzę, właśnie Melcia miała atak płaczu i przez płacz gadała: JA CHCĘ DO PRZEDSZKOLA, TĘSKNIĘ BARDZO ZA MARLENĄ (to jej pani) i z płaczu mi zasnęła na kolanach, na łóżko ją przerzuciłam, małego babci sprzedałam by go uspała a ja na BB.
heh nabrałam dziś K, że pukłam gościa w tył atuta swoim autem, powiedział że to mój problem i jak wróciłam to zawalił takiego focha, że szok.

@#$%^& !!! pisalam 5 min. posta i mi wcięło!!:wściekła/y:
Villa super, że jesteście w domku!Nami się nie przejmuj, rodzinka najważniejsza:tak:
dorotar oj współczuje nocki!! Bidulko. Dzisiaj będziesz spała jak suseł. Najgorsze, jak tutaj funkcjonować przy dwójce małych dzieci.

ONA no co Ty mój K i pomoc przy dzieciach:-D:-D:-D bez komentarz. Poza tym Amelka świata poza mamusią nie widzi.

KAMEA jednak nie spałam jak suseł, dziś była powtórka z rozrywki, tyle że ni 3,5 godz a godzinę, obudziła się o 4 do 5 nie spała a potem już nie zasypiałam jak mała zasneła bo o 5.30 z domu wyjeżdzałam męża zawieźć do pracy. Wróciłam o 6, przebranie małego bo się cały zajszczał, nakarmienie i trochę jeszcze pospaliśmy do po 7 bo trzeba było wstać do przedszkola się szykować
Nie wiem co się dzieje, to ej pierwsze takie nocne akcje nawet jak malutka była to się najadała i szła dalej spać.
K mówi, że przez to że w dzień śpi.Ale ona już w dzień sporadycznie śpi. No wczoraj trochę spała i ją budziłam ale to nie dziwię się dziecku jak w nocy tyle nie spała.

reklama
wlasnie mialam pisać dorotar jak tam nocka wam minela ale wyprzedzilas mnie...ja mojego gonię do wstawania do Małgosi, nie ma zmiluj ;-)czasami jest sfochowany no ale...

Może Amelka ma taki okres...moze jakis natłok wrażen? niewiem...nei jestem dowiadczona w takich duzych dzieciach, to wszystko przede mną.

Do góry