reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

O! To Franio będzie gwiazda ;-):-)
Kiedy emisja?

A ja wpadłam jeszcze zapytać czy ktoś ma może cylinder - taki na głowę - i mógłby pożyczyć na chwilkę????

reklama
Franiowa- i to są nuuudy?!??No do mnie nie przyjeżdżają ;-) i tak samo kiedy emisja?!?!??!?

Villa- a może jakiś fotograf co lata po weselach by miał?

U nas ciekawie, nieciekawie, wesoło i imprezowo mali idą do przpdu jak burza, chodzą wspinają się i rozrabiają myśląc,że mi pomagają...

A co tu znowu tak cicho?
Ja się melduję, że jeszcze w dwupaku, choć zdaniem lekarza jak nic rozpakuję się jeszcze przed terminem (no, oby nie w termin :-p). Jakby to rzec - jestem rozwarta i gotowa ;-)

Franiowa- oj tam oj tam troszkę adrenalinki nie zaszkodzi ;-), ja jestem zachwycona Twoją postawą, siłą i optymizmem!!!!!!!!Nic tylko Franiowi zazdrościć takiej mamy:tak: A stara to będziesz na emeryturce ;-)

A Viillla ma córeczkę :-D urodzona 3 listopada :-) pewnie jutro się tu zamelduje, bo dzisiaj wyszła i nawet sekundkę ją widziałam, szkoda,że małej nie :-(, ale co się odwlecze....

A my dzisiaj byliśmy na kontroli i zostaliśmy wypisani z poradni, bo dzieciaki rozwijają się prawidłowo....t jedynie nam został okulista na kwiecień, może się okazać,że mały będzie miał okulary, bo lekko zezuje i jakoś się to nie poprawia...

reklama
Oooooooooooooooo Vill, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
A maleńka jak ma na imię?

Sylha, Ty nie ściemniaj kobito:) Gdybyś widziała ile ton pudru na mnie wyladowało (których pan dźwiękowiec nie zauważył he he ) wiedziałabyś, co mam na myśli;-)

Do góry