• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Szlak mnie zaraz trafi przez te bolace dziasła, no jesc nie umie, gryzie maczugi, co łyzeczka ryk, biedactwo moje :-(. Dałam zelik poczekam chwilke i wracamy jesc...

Saly a moze to kwestia łyzeczki, moze za duza lub za mała?

Amelkowa nieźle :szok:

Co do epidemi w WCM-ie, to po staremu ciagle rota szaleje, nic nowego ... wiesci z pierwszej ręki :tak:

reklama
Amelkowa ;-) to obie mialysmy przygody z tym co pod kiecka ;-) mialo nie byc widac a jadnak ;-) o rajstopach i podkolanowkach pisalam ale kiecke tez mialam przerabiana bo nie wiedziec dlaczego z przodu byla za dluga... pewnie sie Jasiek inaczej ulozyl ;-)

Marcik ;-) ja mialam zlote dziecko - nie wiem co to kolka, zabkowanie... oby tak zostalo ;-)

saly ;-) a ty Hanie karmisz osobiscie? moze daj jej lyzke w raczke tu wez druga i jedzcie razem z jednej michy? moj zarlok tak sie spieszyl zeby mama nie wyjadla ze sie krztusil i zloscil wiec za duzo sie przy nim nie najadlam ;-)
ooo...mialam problem z Jaskiem - delikates nie bral do raczki niczego co by go pobrudzilo - tu pomogly psy i udka drobiowe ;-) Japonka dostala kosc, Jasiek i ja na talerzu mielismy po udku i robilismy konkurs w "obgryzanie gnatkow" szybko poszlo ;-) ale do tej pory Jasiek jak ma tluste rece to tragedia - jedynym wyjatkiem jest pobrudzenie sie skorka - albo od kurczaka albo z... golonki!!! jasiek za golonke (czyt. za ta tlusta skore) da sie pokroic i posolic ;-)

Rubi to daj sposob na bezproblemowe przebieranie pamków, u nas lezenie nie jest trendy :wściekła/y:

No nie zjadł mi wszystkiego z 50ml kaszy zostało, to dopiero Gangstera drugie sniadanie, długo pospał sobie :cool2: i przez te zeby długo jemy, bardzo długo :dry:... no nic nadrobimy ilosci zupalem, juz się gotuje :-p

Wiedziałam, ze moj typ fotelika najładniejszy :-):cool2: ... TZ napisał mi eska zamow, a za chwile drugiego, ze mam nie zamawiac bo on chce sprawdzic jaki kolor zamawiam, a juz swoj klikałam:cool2:, ech ......... przegadam go jakos :-D
Pierwszy fotelik mamy bezowo-czekoladowy i biały pokrowiec do niego jest (nioe zawsze zakładany), nie jest zle :-), czysciusienki:tak:, a myslałam, ze sie bedzie brudził, a tu nic :-p

Rubi Jasiek jest po prostu czaderski :-D:-D:-D
Jejku, ja nie pamiętam kiedy jadłam golonkę... A przecież tak lubię... Mmm, z grilla bym zjadła:-p:-p:-p

a golonka pieczona w piwku? niestety ja nie moge robic bo piwo glutowe jest :wściekła/y: a Jasiek by mi nie wybaczyl gdybym zrobila jego "najulubiona" golonke i nie pozwolila mu jesc :wściekła/y:

ostatnio (w kwietniu chyba) robilam golonke pieczona na miodzie ;-) prawie tak samo dobra jak na piwku :-):tak:
golonki z grilla sa mniamusne w barze na Luboszyckiej - na tylach jest ogrodek piwny :tak:

Rubi to daj sposob na bezproblemowe przebieranie pamków, u nas lezenie nie jest trendy :wściekła/y:

ja nie potrzebowalam sposobow bo nie mialam z Jaskiem takich problemow :-);-):tak:
musisz sie mama szybko nauczyc zmieniac pampa na stojaka :-);-):tak: odrobina cwiczen i dojdziesz do wprawy :-) tylko uwazaj na "bombowce" coby ci nic nie wypadlo :-D

Amelkowa ja miałam tak od 20 tygodnia do końca mi brzuch twardniał , a potem około 30 tygodnia musiałam brać zastrzyki. wazaj na sibie i jak tylko Cię zaboli to odpoczywaj!

ja nie potrzebowalam sposobow bo nie mialam z Jaskiem takich problemow :-);-):tak:
musisz sie mama szybko nauczyc zmieniac pampa na stojaka :-);-):tak: odrobina cwiczen i dojdziesz do wprawy :-) tylko uwazaj na "bombowce" coby ci nic nie wypadlo :-D

zazdroszcze, my sie przebieramy na stojaco, w powietrzu itd :baffled:
Stawiaam Kubcia przy łózeczku, tak stac bedzie i poł godziny, ale jak go przebieram to sie zaraz puszcza :baffled:
Normalnego pampka ubranie graniczy z cudem, bo nie mam jak wyrownac, aby nic nie przeciekało :-( ... a one sa najlepiej chłonne i na noc, czy do spania i na spacer musi miec te. Tak lata w tych pieluszko gatkach :tak:

My tez lubimy golonke:-). Skóry nie jemy, psy dostają :-p

Ide mixowac małolatowi dyniówke, jemy i spadamy do psów & na spacerek w ten sliczny słoneczny dzien :eek:

Amelkowa ja miałam od 5 m-ca twardy brzuch i nic sie niepokojacego nie działo :no:

Amelkowa ;-) no-spe sie bierze na skurcze miesni gladkich a nie na tesciowa :-):-D:tak:;-)ale jak Ci pomaga to smialo :-):-):-)

a tak z innej beczki - tym razem to ja zostalam rozpracowana i wytropiona na naszej-klasie... dalsza konspiracja nie ma sensu wiec zdejmuje przykrywke i sie ujawniam - to ja ;-)
Logowanie do nasza-klasa.pl

reklama
Do tej pory też mi się to zdarzało, ale jak się zapomniałam i zaczynałam się zachowywać jakbym nie była w ciąży - bieganie po schodach, dobieganie do busa itd.
Marcik a jakie pieski macie?

Ja okna myłam co 2 tyg, kosiłam trawe itd w ciazy :-p
Mam 5 husky ;-)

a tak z innej beczki - tym razem to ja zostalam rozpracowana i wytropiona na naszej-klasie...

hehehe rozszyfrowali cię Sherloku ;-):-p
daggy to Ty taka zdolna:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry