hej dziewczyny my dziś przenosimy łóżeczka iiiiiiiiii kogut idzie do pracy więc wróci dopiero po 23 a ja będę buszować z maluchami w nowym mieszkanku hihihi
Madzia czy ty masz już kablówkę? bo my chyba się zdecydujemy na tego drogiego upc (może z netem) jakoś tak mi dziwnie bez TV aczkowlwiek radio też może być narazie hihihi
a gdzie Daggy? Ona coś wspominała o internecie :-)
kurcze wciąż nie wiem czy podawać antybiotyk Wojtusiowi czy nie buuuuuuu
generalnie nic mi się nie chce....piję kawę już zimną i jakoś mi nie podchodzi
idę se drugą zrobić ;-);-)
no i doła ciąg dalszy - jestem wnerwiona na męża ale za co to ni cholery nie wiem...takie se mam nerwy

Amelkowa jak ci te pomidory worosną to dasz spróbować?? wiesz takie zapylane szczoteczką do zębów mogą mieć całkiem inne walory smakowe
Rubi to się Monilli zachciało zabawy

pewnie oczy masz na zapałki 
u Wojtusia lekarka wysłuchała szmery w serduczku

i mamy iść do kardiologa, no nic narazie walczymy z gardłem bo mały pieje jak kogut 
Madzia czy ty masz już kablówkę? bo my chyba się zdecydujemy na tego drogiego upc (może z netem) jakoś tak mi dziwnie bez TV aczkowlwiek radio też może być narazie hihihi
a gdzie Daggy? Ona coś wspominała o internecie :-)
kurcze wciąż nie wiem czy podawać antybiotyk Wojtusiowi czy nie buuuuuuu
generalnie nic mi się nie chce....piję kawę już zimną i jakoś mi nie podchodzi
idę se drugą zrobić ;-);-)
no i doła ciąg dalszy - jestem wnerwiona na męża ale za co to ni cholery nie wiem...takie se mam nerwy

Amelkowa jak ci te pomidory worosną to dasz spróbować?? wiesz takie zapylane szczoteczką do zębów mogą mieć całkiem inne walory smakowe

Rubi to się Monilli zachciało zabawy

u Wojtusia lekarka wysłuchała szmery w serduczku