reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
a tu dla usmiechu:
z cyklu: "reinkarnacja istnieje":

3yj5.jpg

2ej7.jpg

1hl7.jpg

Mecz w Mistrzostwach Świata w siatkówce z Rosją (po bardzo dramatycznym meczu)!!!!!!!!!!! Jesteśmy już w półfinale:-):-):-)

:tak:a+t przypomnialas mi moj koszmar z dziecinstwa :-) zawsze sie balam tego wesolego diabla :tak: jak sie naogladalam to potem w nocy byly wrzaski bo mnie straszylo buuuu:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Kasiunka, widziałam pierwsze 3 sety, a potem w pracy siedziałam z włączonym radiem i słuchawką w uchu. Prawie gabinet z radości rozniosłam!!! A jutro mam na 11.30, więc z Serbią obejrzę cały. Cieszę się przeogromnie :-)

A tak poza tym jestem wkurwiona nieziemsko. Miałam uczennicę, która się nażarła psychotropów. Siedziałam z nią i matką blisko godzinę. Ustawiłam konsultacje psychiatryczne i wysłałam je do szpitala, żeby dzieciaka poddali diagnozie i terapii. A ta krowa matka wcale tam nie dojechała. Dzieciak otumaniony z pochlastanymi rękami, a ona to olała. Zaraz mnie szlag jasny trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Swietnie Laski,ze Takie Z Was Wierne Fanki,ja Nie Mam Gdzie Ogadac,a Jeszcze Chetniej Bym Zagrala Kiedy Trenowala Siatkowke:-) Och Te Mlodziencze Czasy

reklama
Maxin Ja też właśnie trenowałam siatkówkę:-)

Abryz masakra, ci ludzie są po prostu głupi czasami:wściekła/y:, pewnie się wstydziła, że dziecko do psychiatry ma zaprowadzić:baffled:

Do góry