reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Oj ja też chciałabym posiedzieć jeszcze w domu z kozulą :)))))))))) ale kasy niet także trzeba do roboty :p W związku z tym moja obecność na bb maleje

reklama
U nas tez z kasa krucho ale jakos sie wiaze koniec z koncem narazie a i rodzice nam pomagaja:tak:

A ja chyba przedłuze wychowawczy. Jakos radzimy sobie z jedna pensja a jak pójde do pracy to i tak bede musiała wypłate oddac niance. Wiec po co sie spieszyc:-)

I@nkau mnie podobna sytuacja i jakoś nie chce mi się wracać do pracy :-)
Rzeczywiście trochę cichnie na forum, ale w końcu nie jest aż tak źle. Codziennie ktoś coś tam napisze i jest ok. Przynajmniej nie mamy dużych zaległości jak gdzieś znikniemy na kilka dni ;-)

gunia jeśli się nie mylę Ty masz na imię Agata,więc alles besten z okazji imieninek...mam nadziej e,że miałaś dobry dzień:)

Nio Szkoda,ze Tak Cichutko Sie Zrobilo,widaomo Duzo Znas Parcuje,inne Zajmu Sie Domem,czasmi Brak Sily Juz Wieczorem Na Cokolwiek,ale Ja Starm Sie Zagalda.
Czesto Jestem W Porach Kiedy Nie Ma Nikogo Na Bb A Szkoda,moze Czasmi Sie Ugadamy O Ktorej Mniej Wiecej Bedziemy I Poklikamy:-)

reklama
Dzisiaj zrobiliśmy Piotrkowi porządek w zabawkach. Wyrzuciliśmy "nadmiar" - wyszło 6 pokaźnych reklamówek, a luzu w jego pokoju nadal nie widać.
Już wcześniej mu podkradałam zabawki, kiedy były akcje dla dzieci z domów dziecka, dla szpitali i akcje PCK. Nie wiem, kiedy tyle się uzbierało :-)

b28638a0fb474fb7.jpg

Do góry