reklama
Ksiunka super,ze pada snieg moge te baktere w koncu wigina ,mi czasmi barkuje parwdziwej zimy
I@nak kobitko nie zlosci sie moja droga,podpisuje sie ci laski napisaly,czasmi ciezko opisac kazdej,tym bardziej,ze dzieci robia sie ruchliwe wiel z nas pracyje i jak juz jestesmy na bb to czytamy po trochu co sie dzieje i moze nie zauwazamy pytania,bo tyle sie dzije, na kazdym watku.Mnie osobiscie brakuje czasu na BB przez parce,ale mysle o was i tesknie,zawsze jestem tak ciekawa co slychac.Czasami jstem i mam czas na klikanie to np.nikogo wtedy nie ma,rozne sa sytuacjie,ale nie ma cos sie zrazac tylko pytac po pare razy wiem,ze moze to meczace,ale badzmy wyrozumiale dla siebie.
Juz wspominalm na Mamy z uk wozek mozesz przewozic za darmo na pewno i powiem,ci,ze raczej nie ma konkretnych wymiarow.kazdy przyjma.A co do lozeczka to wydaje mi sie ze juz trzeba dotakowo placi.A co zbrac do samolotu,ja zawsze mam z soba cos do picia,przy wzbijaniu i ladowaniu podaje malej butle,aby przelykala sobie sline i uszka jej sie nie zatkaly,zabieram przytulanke lub inne zabwki,moja przewaznie zasypia w samolocie wiec jest luz.Udanego lotu zycze.A i z dzieckiem mozesz podchodzic do kolejek jako pierwsza,nawet nie patrz na ludzi tylko idz od razu do przodu,a w samolocoe musisz siadac w nieparzystym rzedzie;-)
I@nak kobitko nie zlosci sie moja droga,podpisuje sie ci laski napisaly,czasmi ciezko opisac kazdej,tym bardziej,ze dzieci robia sie ruchliwe wiel z nas pracyje i jak juz jestesmy na bb to czytamy po trochu co sie dzieje i moze nie zauwazamy pytania,bo tyle sie dzije, na kazdym watku.Mnie osobiscie brakuje czasu na BB przez parce,ale mysle o was i tesknie,zawsze jestem tak ciekawa co slychac.Czasami jstem i mam czas na klikanie to np.nikogo wtedy nie ma,rozne sa sytuacjie,ale nie ma cos sie zrazac tylko pytac po pare razy wiem,ze moze to meczace,ale badzmy wyrozumiale dla siebie.
Juz wspominalm na Mamy z uk wozek mozesz przewozic za darmo na pewno i powiem,ci,ze raczej nie ma konkretnych wymiarow.kazdy przyjma.A co do lozeczka to wydaje mi sie ze juz trzeba dotakowo placi.A co zbrac do samolotu,ja zawsze mam z soba cos do picia,przy wzbijaniu i ladowaniu podaje malej butle,aby przelykala sobie sline i uszka jej sie nie zatkaly,zabieram przytulanke lub inne zabwki,moja przewaznie zasypia w samolocie wiec jest luz.Udanego lotu zycze.A i z dzieckiem mozesz podchodzic do kolejek jako pierwsza,nawet nie patrz na ludzi tylko idz od razu do przodu,a w samolocoe musisz siadac w nieparzystym rzedzie;-)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka pierwszy śnieg to chyba tylko u Was, bo u nas już sypało wcześniej 

AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A u nas nadal bez sniegu...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dziewczyny !!! Proszę Wejdźcie Na Wątek Zamknięty Zjazd Mamuś.. Bo Trzeba Się Zapisać Na Wyjazd
Ja np tak mam ze z uwagi na brak czasu wejde na pojedyncze tematy, przecztytam kilka ostatnich postow i ewentualnie na nie odpisze, wiec moze to wygladac tak ze olewam kogos a innym odpisuje. Dla mnie nie ma znaczenia komu odpisuje tylko ze na posty ktorych nie przeczytalam nie jestem w stanie odpisac.
Ja tez czesto cos napisze i nikt mi na to nie odpowie ale czesto tez ktos cos odpowiada a ja juz zapominam ze to napisalam.
Co do latania samolotem to ja nie mam o tym pojecia bo jeszcze nigdy nie latalam.
A co do zzycia na BB to faktycznie jak bylysmy w ciazy bylo tutaj duuuzo weselej i ciekawiej. Wiadomo, teraz jest mniej czasu, duzo dziewczyn prestalo pisac i jest troszke smutniej, ale ja nadal was traktuje jak moje przyjaciolki.
Ja tez czesto cos napisze i nikt mi na to nie odpowie ale czesto tez ktos cos odpowiada a ja juz zapominam ze to napisalam.
Co do latania samolotem to ja nie mam o tym pojecia bo jeszcze nigdy nie latalam.
A co do zzycia na BB to faktycznie jak bylysmy w ciazy bylo tutaj duuuzo weselej i ciekawiej. Wiadomo, teraz jest mniej czasu, duzo dziewczyn prestalo pisac i jest troszke smutniej, ale ja nadal was traktuje jak moje przyjaciolki.
l@nka, nie przejmuj się, ja np staram się czytać wszystko "jak leci" jak mam czas i w końcu się dorwę do BB, co jest raczej 1 raz w tygodniu... więc trudno nawet odpowiadać na posty z całego tygodnia... poza tym nie piszę na tematy o których nic nie wiem, np. w ogóle nie wypowiadam się na temat chorób, bo mam "okaz zdrowia" który miał dopiero raz katarek, więc po co innych "dołować" ;-) a tak serio, to też jak chcę zadać jakieś pytanie, to zadaję, jak nie ma odpowiedzi to jeszcze raz - aż ktoś odpowie :-) poza tym też nie jestem tak bardzo zżyta ze wszystkimi, bo jestem tu dopiero od lipca, więc etap ciążowy ominęłam a to też pewnie dziewczyny bardzo połączyło... ale ogólnie super jest poczytać i porozmawiać z Wami wszystkimi

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ciezko jest byc na bieząco staram sie czytac nie zawsze pisze poza tym te co tu sa bardzo czesto stworzyły swój malutki swiat i ciezko sie tak z nienacka wciąc i cos tam napisac ja wole sie nie wtrącac obserwuje

reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Proszę wejdźcie na "Zjazd mamuś..." Są najnowsze doniesienia a propos wyjazdu :-) Musimy raczej w miarę szybko się zorganizować żeby zjazd się udał.
Podziel się: