reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ale checa majówki 2007 się rozdwajają aż mi się płakać zachciało. Kurcze to przecież mysmy sie dopiero co rozdwajały - to było jak wczoraj.....

Pomyślałam sobie że jak bede znowu w ciaży i bede siedziała na jakchś marcówch czy grudniówkach to chyba już nie będzie to samo co z Wami dziewczny. Myslę ze kazda z Was, kazda z Nas pewnie myśli to samo. Jakoś ja sobie nie wyobrażam kolejnej ziaży bez was laski!!!!!!

pewnie nie, bo juz tyle sie w koncu znamy,jak by nie bylo to sie zrzylysmy co nie???
Ja to wam mowie nie jestem na bb trzy dni i mnie szlak trafia,ze niewiem co tam u was,uzaleznienie mega,mimo,ze was nie zam osobiscie,ale juz niedlugo czesc poznam,super:-)

Szok...tez sie dziwnie poczulam bo przyznam wam ze jak patrze na takie malenkie dzieci teraz to baaaaaardzo tesknie za tym jaka byla Judysia....
chcialabym bardzo znow drugie dzieciatko i tez majowe:)
No i to prawda to juz nigdy nie bedzie to samo....no i wkoncu tu tez mozemy sobie pisac o naszych ciazach i przezywac to razem:) wkoncu inkt nie da takiej rady jak mama :)

własnie ... ja tak czekam aż któraś z was będzie w drugiej ciaży!!!!
Wiem ze Zgred już jest ale w sumie ona pojawiła sie już jak była w ciaży z drugim dzieckiem więc to jakby co innego....

no tak....
wlasnie tez jestem ciekawa ktora pierwsza itd.dokladnie tak jak bylo z tym jak kabinowalysmy ktora pierwsza urodzi :)

Właśnie sobie uświadomiłam, ze już jest 1 kwietnia, więc równy miesiąc do naszego zjazdu! Fajnie.
A co z tym przedzjazdem w Krakowie?

mnie tez czasmi sentymanty łapia -chciałabym mieć jeszcze jednego małego łosia - ale...
- chyba padł by mi juz kręgosłyup - jedno na rękach 13 kg a drugie w brzuchu z łożyskiem 10 kg
- praca - no coż - moz niedługo rozwiążę ten problem - miejmy nadzieję
- no i wtedy już wogóle bym nie miała czasu
- no i musiałabym Mirka przestać karmić i kto by z nim chodził na basen.... itp

reklama
Proponuje zjazd w Krakowie np. w pierwszą niedzielę po Wielanocy???? Co wy na to ??? Pójdziemy sobie na Błonia - potem moze nad Wisłę a potem do ogródka coś zjeść i napić sie soczku hehe.. Pasuje taki plan????

Do góry