reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

mandarynka a mój mąż ma to samo co ty :tak::-D Czasami ja wychodzę z łóżka a on się zrywa i chce mnie łapać :-) i nie wynika to z tego, że chce żebym dłużej z nim leżała :-)
A propos kradzieży to jak przedwczoraj odwoziłam na pociąg moją mamę i Karolinkę to jakiś gnój za mną stał i brał się do kradzieży moich telefonów. Na szczęście ja nie wsiadałam (bo na pewno wtedy udało by mu się je wziąć) i jak się wycofałam to zauważyłam, że mam kieszonkę z telefonami otwartą. Wkurzyłam się na gościa i bezpośrednio zapytałam czemu mi otwarł torebkę. A on był pewnie trochę w szoku i zaczął gadać że miałam uważać wcześniej. Oczywiście narobiłam mu sławy. Zaczęłam krzyczeć, że to złodziej żeby ludzie uważalali. A potem zawołałam ochroniarzy (akurat firmy Juventus) i mówię jednemu, że był taki gościu i miał dżokejkę (bo nią przykrywał sobie rękę) a facet mi na to :" a co to jest dżokejka?" No rozwalił mnie normalnie :-D Nie ma to jak fachowa pomoc ;-):-)

reklama
jak powiedziałaś o tej dżokejce to mi się kawał przypomniał ino,żebyście mnie za antysemitkę nie wzięły,ale to zresztą zobaczycie...
na wzgórzu stoi ssman i w rzędzie masa żydów,a on tylko krzyczy"ręka w górę""noga w bok" i każe im skakać, podchodzi inny ssman i pyta tamtego co robi,a tamten"no jak to? gram w tetris":))))))) i kiedyś mój mąż opowiada koledze ten kawał i leją na końcu,a nagle jeden ze śmiejących się najgłośniej " ty, a co to jest tetris?":))))))))tak mi się przypomło jak z tą dżokejką:)))))))))))))))))))

Jestem mamą lutową 2007. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanko!! Posłuży ono do mojej pracy magisterskiej.. Z góry dziękuje!!
ANKIETKA

troche sobie poczytalam dzisiaj o tych gigantycznych kolejkach do wymiany dowodow osobistych i jestem nieco przerazona. w pazdzierniku biore slub a wiec zmieniam nazwisko, bede musiala wymienic dowod a srednio w kolejce trzeba czekac po kilka godzin :/ swietnie po prostu, 6 miesiac ciazy i Wiktor. az mi sie niedobrze robi na sama mysl o tym.

reklama
Do góry