reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
LILITH, A GDZIE WY WYJEZDZACIE???

moj pierworodny wstaje miedzy 6 a 7, drzemie od 12 do 14-15, a idzie spac k.21. Niestety, nie na dobre! ostatnio zaczal mi sie znowu budzic i domagac mleka! nie pomaga obfita kolacja, nie da sie go zapchac w nocy woda ani herbatka... :no::baffled: uh, mam nadzieje, ze to szybko minie... dzis w nocy, zeby nie robic mleka lulalam go na rekach dobry kwadrans. rece mi o malo nie odpadly...

Kubeł zwykle zasypia ok. 20 i śpi (z przerwami na pomemlanie) do 7 (czasami 6.30). Dziś był gotowy o 4.30, ale go jakoś przekonałam, że jeszcze jest noc. W dzień ma ok. dwugodzinną drzemkę od 11 do 13.

A ostatnio odwaliłam niezły numer. Byłam tak padnięta, że zasnęłam jak niemowlę i nic nie słyszałam. Obudził mnie Jarek. Nie mogłam znaleźć Kuby. Nie było go ani w łóżeczku, ani w moim łóżku. Biedaczek spał na brzuszku na podłodze. Nie wiem, jak tam się znalazł :baffled::baffled::baffled:

moj spi tak od 20-21 do 6:30-7 rano, w nocy sie kreci, przebudza ale zasypia za chwile. drzemki ma roznie, ale srednio 2 max 3 godziny dziennie

Marcelina śpi od ok.21 do 8.00(ale pozwala mi powylegiwać się jeszcze do 8.20) a w dzień ma jedną drzemką (13.00-15.00,16.00,16.30!) czyli różnie od 2 godzin, do 3i pół.A zdarzało się, że z powodu np. wyjazdu spała tylko 45 min. i też wytrzymywała do 21.00 bez większych problemów.

heh, wiktor poszedl spac o 14 i jeszcze spi :) ale mam duzo wolnego, szkoda tylko ze jak sie rusze zeby cos zrobic , np posprzatac to on sie od razu obudzi :/

LASKI MIALAM PYTAC CZY IDZIECIE NA WYBORY????????

MY IDZIEMY NA NAMAWIAM WSZYSTKICH ABY TO ZROBILI,BEDE GLOSOWAC NA PO,TRZEBA UWIERZYC,ZE BEDZIE MOZE LPEIEJ,A BLIZNIAKOW ODSUNAC OD WLADZY:tak:

reklama
ja ide na wybory, zaiwaniamy pol Holandii zeby zaglosowac

wlasnie sie zalialam na innym watku ze mi Krysia nie chce spac :zawstydzona/y: w dzien!!

to sie jeszcze pochwale ze 25-31 pazdziernika jedziemy do Irlandii, do naszej przyszywanej rodzinki!! z radosci sikam po gaciach :laugh2::-D:-) mam w planie poszalec, wypic z wszystkimi i z kazdym z osobna no i pobawic sie z dzieciakami!! :tak: opisze wam co i jak, tak nagle sie nam wyrwalo ze jedziemy tanie linie sie znalazy i juz sie pakuje

Do góry