reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Dzięki dziewczyny. Teraz muszę zacząć myśleć nad resztą dań. Fuj, nie lubię bawić się w gospodynię :-)

reklama
Znam ten ból ja wole piec ciasta niz te inne potrawy. Na swoje wesele tez sama piekłam.
To duzo pracy przed tobą abryz zeby Ci tylko sił starczyło!!!

a ja dzisiaj przez 4 godziny pisalam mezulkowi prace licencjacka tak mnie troche plecy bolaly ale juz ok.a to dopiero poczatek tej pracy.....

a+t+? pisze:
Zaczne wiec od takiego zdjecia:
Britney-793273.jpg

Mysle, ze komentarze sa zbedne ;)
Mam nadzieje, ze zadna z Was nie pali?

A BRITNEY PODOBNO ZNOW W CIAZY???!!!

Właśnie rozmawiałam z moją przyjaciółką i dowiedziałam się, że jej koleżanka urodziła dzisiaj chłopczyka, a poród trwał.... uwaga - 1 godzinę. Normalnie szok :)
Ja też tak bym chciała. Niestety ona jest sportsmenką, a dokładnie nauczycielką w-fu.

reklama
Nie ma reguły na szybki poród. Moja koleżanka wuefistka przenosiła 2 tygodnie, a rodziła prawie całą dobę.

Do góry