reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a ja nie myślałam nad wyjazdem bo wydawało mi sie ze dla 3m-cznej
dzidzi taka 12sto godzinna podróz samochodem nad morze nie jest wskazana.
Bo to męczarnia. ???
dzidzi taka 12sto godzinna podróz samochodem nad morze nie jest wskazana.
Bo to męczarnia. ???
Ja może pojadę do Polanicy Zdrój - ale się zastanawiam. Chodzi mi o wygodę. Musiałabym Mirka np. kąpać w wannie, gotować butelki w garnku ( nie w sterylizatorze) itp. - jeszcze sama nie wiem - chociaz przydałaby się jakaś zmiana klimatu - szczególnie dla Ani. Może jednak pojadę - musze pomyśleć.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a ja pojade do Polski, zeby moja rodzina zobaczyla Olafka, poza tym nie bylam tam od pazdziernika
jedziemy z mama samochodem, ale jezeli bedzie taki upal jak teraz to albo pojedziemy w nocy albo nie wiem co bo nie mamy klimatyzacji
podroz normalnie trwa okolo 10 godzin, ale z postojami na amciupapu to pewnie troche dluzej, zobaczymy, ale odwiedzic ojczyzne trzeba ;D
co, ma mi dziecko na Belga wyrosnac?
jak moja siostra miala moze miesiac to pojechalismy z Poznania nad morze i bylo OK.
jedziemy z mama samochodem, ale jezeli bedzie taki upal jak teraz to albo pojedziemy w nocy albo nie wiem co bo nie mamy klimatyzacji
podroz normalnie trwa okolo 10 godzin, ale z postojami na amciupapu to pewnie troche dluzej, zobaczymy, ale odwiedzic ojczyzne trzeba ;D
co, ma mi dziecko na Belga wyrosnac?
jak moja siostra miala moze miesiac to pojechalismy z Poznania nad morze i bylo OK.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka, ja chcialam zawsze pojechac na RockWerchter, bo mam blisko i jest fajny, ale bilety okropnie drogie i tak nie moglam sie zdecydowac przez pare lat hehe, no coz, moze jak maly bedzie mial roczek? ;D w koncu trzeba dziecko muzycznie edukowac (juz ma dobry gust ;D)
a na wrzesien chcialam kupic bilety na Pearl Jam(dac dziecko opiekunce i jaaazda ;D ), ale wszystkie zniknely w godzine, a ja caly czas nie moglam sie polaczyc ze strona na ktorej byly dostepne
niecierpie sprzedazy przez internet ://///
a na wrzesien chcialam kupic bilety na Pearl Jam(dac dziecko opiekunce i jaaazda ;D ), ale wszystkie zniknely w godzine, a ja caly czas nie moglam sie polaczyc ze strona na ktorej byly dostepne
jesli chodzi o nasz Woodstock to najlepsze w tym wszystkim jest to ze jest calkowicie darmowe
no i generalnie od 6 lat co roku jezdzilismy a tym razem dupa
a oto troche zdjec z woodstocku 2004 i 2005

reklama
Podziel się: