reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

ja wyjezdzam w sierpniu nad jezioro. zaluje tylko ze na przystanek woodstock w tym roku sie nie zalapie, buuuu :(

reklama
a ja nie myślałam nad wyjazdem bo wydawało mi sie ze dla 3m-cznej
dzidzi taka 12sto godzinna podróz samochodem nad morze nie jest wskazana.
Bo to męczarnia. ???

Ja może pojadę do Polanicy Zdrój - ale się zastanawiam. Chodzi mi o wygodę. Musiałabym Mirka np. kąpać w wannie, gotować butelki w garnku ( nie w sterylizatorze) itp. - jeszcze sama nie wiem - chociaz przydałaby się jakaś zmiana klimatu - szczególnie dla Ani. Może jednak pojadę - musze pomyśleć.

a ja pojade do Polski, zeby moja rodzina zobaczyla Olafka, poza tym nie bylam tam od pazdziernika
jedziemy z mama samochodem, ale jezeli bedzie taki upal jak teraz to albo pojedziemy w nocy albo nie wiem co bo nie mamy klimatyzacji
podroz normalnie trwa okolo 10 godzin, ale z postojami na amciupapu to pewnie troche dluzej, zobaczymy, ale odwiedzic ojczyzne trzeba ;D
co, ma mi dziecko na Belga wyrosnac? ;)
jak moja siostra miala moze miesiac to pojechalismy z Poznania nad morze i bylo OK.

kropecka, ja chcialam zawsze pojechac na RockWerchter, bo mam blisko i jest fajny, ale bilety okropnie drogie i tak nie moglam sie zdecydowac przez pare lat hehe, no coz, moze jak maly bedzie mial roczek? ;D w koncu trzeba dziecko muzycznie edukowac (juz ma dobry gust ;D)
a na wrzesien chcialam kupic bilety na Pearl Jam(dac dziecko opiekunce i jaaazda ;D ), ale wszystkie zniknely w godzine, a ja caly czas nie moglam sie polaczyc ze strona na ktorej byly dostepne :( :( :( niecierpie sprzedazy przez internet ://///

jesli chodzi o nasz Woodstock to najlepsze w tym wszystkim jest to ze jest calkowicie darmowe :) no i generalnie od 6 lat co roku jezdzilismy a tym razem dupa :( a oto troche zdjec z woodstocku 2004 i 2005

00007653wv.jpg

00007667ej.jpg

00007705qz.jpg

00007784xq.jpg

00007792du.jpg

00007893gp.jpg

00022595md.jpg

00022898yg.jpg

reklama
Do góry