reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Super ten wozek ten mura;-)
A modelka jeszcze fajniejsza....

Ja to chyba zgupieje z tym wozkiem :wściekła/y: dlaczego tak sie wsyztko w nim ruszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry:

Chyba Wam zrobie filmik i wam pokarze i powiecie czy wasze buzzzzzzzzzzy tez takie sa...wiem ze marudze ale normalnie az mnie telepie ...:crazy: musze chyba wziasc sobie na wstrzymanie bo chyba za bardzo sie przejmuje,,,:dry::baffled:

reklama
Super ten wozek ten mura;-)
A modelka jeszcze fajniejsza....

Ja to chyba zgupieje z tym wozkiem :wściekła/y: dlaczego tak sie wsyztko w nim ruszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry:

Chyba Wam zrobie filmik i wam pokarze i powiecie czy wasze buzzzzzzzzzzy tez takie sa...wiem ze marudze ale normalnie az mnie telepie ...:crazy: musze chyba wziasc sobie na wstrzymanie bo chyba za bardzo sie przejmuje,,,:dry::baffled:

hihihi ta modelka to Nico :-D hiih sliczny chlopczyk
A co do buzza dawaj filmik!

Beata ales sesje zrobila ho ho ho

HEJ!['
Beatka sliczny masz kolor wozia i fajnie sie prezentuje dzieki za zdjecia!!
Gastone ja nie zamierzam poprzestac na buzzie:p
Sofik daj film ocenimy.a nie mozesz go zareklamowac??

Sofik daj film ocenimy.a nie mozesz go zareklamowac??

moge, ale mi sie to wogole nie oplaca , dosc ze bede bez wozka (bo wysylka do UK) to jeszcze koszty wysylki ... szkoda zachodu ...:crazy:

link: [video=youtube;6WrKF5tQD5E]http://www.youtube.com/watch?v=6WrKF5tQD5E&feature=channel_page[/video]

moj buzzz

Ostatnia edycja:
Sofik obejrzalam filmik i powiem Ci ze przerazila mnie ta latajaca gondola jestem w szoku:szok::szok::szok:....niech Ci ocenie lepeij filmik dziewczyny co maja buzza ja nie mam wiec nie moge powiedziec jak bedzie u mnie...ale zanim kupie to zmacam go w sklepie czy tez sie tak wszytsko rusza!!:szok:

Dorzucam jeszcze jedno zdjatko fotelika ze spiworkiem...;-)

Załączniki

• P3252447.JPG
    P3252447.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 56
sofik moja sie tez ruszala ale nie AZ TAK!!! naprawde ruszala sie bo pamietam jak mnia wkurzala i sprawdzalam czy to sie nie polamie razem z dzieckiem w srodku ale nie do tego stopnia, widocznie zbyt luzne sa te plastikowe zlacza na stelazu :(((( no przykro mi cholera jasna....moze jak maly bedzie ciezszy to sie to troche zbalansuje i przestanie latac. Raczka tez sie chwieje do dzis, to akurat w normie, tzn ja przyjelam za norme:nerd:

beakta - sliczny kolorek tej mury, no poprostu przepiekny:-)

Pawimi to mnie z ta raczka pocieszylas, ze sie tez tak rusza . A czy tez sa takie oglosy ??? Juz sie balam ze jak cos napiszenie o tym buzzzzzzzie to do wyrzuce na smietnik. Jak maly jesc w srodku to sie nie rusza az tak bardzo ta gondola,naszczescie....
a moze warto zmienic adaptery :confused::confused: co Ty na to??
Czyli nie jest az tak zle....;-)

a co do kola co wam mowilam ze jedno jest inne od drugiego to juz wiem ze jedno kolo sie rusza(znów cos sie rusza) na boki i jak je wyprostuje to jest OK. Choc jak jest cicho w domu to slychac jak strze(k****mac) ale wiecie co ja chyba zwariuje :baffled: nie wiem cy spacerówka sie tez rusza bo jesli tak to wina moze adapterów, moze zakupie je tylko ile kosztuja :confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
sofik moj buzz tak skrzeczy ze mnie szlag jasny trafia, jak ruszam raczka to tez odglosy wydaje....tez mialam na mysli zebys adaptery zmienila bo powinnas miec dwa komplety jeden z fotelikiem a drugi z gondola,przynajmniej tak u mnie bylo, a spacerowka nie ma adapterow, bezposrednio na stelazu sie montuje.

Do góry