reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
fajny maluch Matmax - moj jutro powinien byc podobny zdjecie bedzie w 8w2d. Jak bardzo bym chciala by wszystko bylo dobrze i by tak do mnie machal jak Twoj...

Dzięki dziewczyny. Maluszek machał do nas faktycznie, tylko nie wiem do kogo - do mnie, tatusia czy do pana doktora :-D. A najważniejsze że krwiak się wchłania. Biorę jeszcze Duphaston, ale jest już dużo lepiej.

Dreddka, a Ty się nie martw. Twój maluszek będzie równie piękny, a nawet powiem, że dla ciebie napewno piękniejszy, bo swój zawsze jest wyjątkowy :). Trzymam kciuki i czekam na fotkę ;-)

Ehh tak oglądam wasze maleństwa i też nie mogę się doczekać własnej fotki :( byłam 2 tygodnie temu, alew niestety nie dostałam zdjęcia, chociaż maleństwo było już widać (może dlatego nie dostałam, że byłam na NFZ), w środę idę prywatnie i na pewno dostanę :-)

SAM_0232.jpg Pierwsze zdjecie Naszych Dzieciaczkow:) 7 tydzien i 5 dni :)

reklama
Do góry