reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Po wizycie u gina.

dziewczyny z wroclawia mam prosbe w grudniu bede w polsce i chcialabym isc do ginekologa , ktory robi 3d i nagrywa to na plyte , ale potrzebuje dobrego prywatnego ginekologa ,ktory to robi znacie to prosze poradzcie ,albo dajcie numer telefonu reszte moge sama zalatwic z gory dzieki

reklama
Blond, ja byłam nsa Joannitów i jestem bardzo zadowolona. Czekałam bardzo długo a,e Tobie może jakoś się uda. Oto numer 364-12-99

Fajnie, że dzieciaczki zdrowo rosną.
Tylko zauważyłam taką tendencję do skracania terminów, większości im dalej w las tym wcześniejszy termin wypada :laugh: :laugh:
A co do pingwinów, to one też mogą mieć, np. torbiele, grzybicę, na pewno też przy uczciwym nieużywaniu dzieje się coś złego z szyjką macicy.
Mamie ostatnio ginekolog tłumaczył, że na jej zły wynik cytologii, bardzo duży wpływ ma wstrzemięźliwość. Prawda jest taka, że należy regularnie współżyć aby utrzymać prawidłowe funkcjonowanie całego w sumie organizmu. :laugh: :laugh: :laugh:

Ja jutro ide robic wyniki , morfologia, mocz i glukoza. Boje sie ze bedzie wysoka bo ostatnio strasznie duzo jem czekolady ale jakos nie moge sie oprzec. No a w czwartek ide do gin zobacze swoje malenstwo bo juz je dwa miesiace nie widzialam.

Czarnula to czekam na wieści co i jak. My idziemy za tydzień w czwartek na Jutrzenki. Policzyłam sobie, że jeszcze moze 3,4 wozyty i już maleństwo bedzie z nami.
Czarnulka a ty kiedy na prawdziwe wolne sie wybierasz? Może jakieś spotkanko wtedy? W końcu tylko 2 jesteśmy.

Karola7 na takie prawdziwe zwolnienie ide od 20 grudnia chyba ze lekarz teraz na wizycie zabroni mi chodzic do pracy. Wiec mysle ze moglybysmy sie spotkac po swietach a przed nowym rokiem lub w styczniu. Moze razem poszlybysmy na zakupy.

reklama
Dynia czytam was codziennie ale jakos nie zawsze chce mi sie pisac. Teraz ide na usg w czwartek to bede wieidziala ile dzidzia wazy. Ostatnio daje mamie popalic. Kopie gdzie popadnie. Wczoraj w nocy az sie obudzilam tak mi gdzies w jajnik kopnela.

Do góry