reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Popatrzylam na zdjeica. Stopka i paluszki do schrupania :-) Slicznosci. No i patrze na buzke i... nic nie widze. Juz myslalam, ze ja jakas uposledzona, ale poczytalam i wyszlo, ze nie tylko ja sie nie nadaje do zostania radilogiem :-)

olcia ja zrobilam sobie termin na Krzyckirj na 28 grudnia na to 3d to jest prywatna klinika medi concept slyszalas cos o tym , a w razie czego jestem tez na liscie czekajacych na joanitow

Tylko szybko zdawajcie relacje po spotkaniach z maluszkami :-) Bo my bb-owe ciotki zawsze trzymamy kciuki i czekamy na wiesci (oczywiscie same dobre ;-) )

reklama
blond na krzyckiej robiła Basia i Arek USG, przeczytaj co pisali:

Arkadiusz i Basia pisze:
MAGDUSIA ja tez słyszałam ,ze ze zrobieniem usg 3d to nie jest taka prosta sprawa,ze sa kolejki itd,ale jak ostatnio bylismy u pani gin (na ul;krzyckiej)to okazało sie ,ze własnie klinika zakupiła sprzed i nie ma zadnego problemu aby zrobic to usg-bylismy 28.10 a na usg umówilismy sie na dzisiaj -2.11 wiec to tylko pare dni czekania:)musze wam dziewczynki powiedziec ,ze jestem strasznie podekscytowana tym dzisiejszym badaniem:)ale spokojnie Barbara to dopiero o 17:)!!!!!!!!!

Arkadiusz i Basia pisze:
wiec jesteśmy w domu po tej wizycie u lekarza i USG 3D. powiem wam uczciwie ze to jest ogolnie lipa. ciężko jest cokolwiek wyłapać i jest to dalekie od tego co pokazują w gazetach. jesteśmy z Basia rozczarowani i wkurzeni ze wydaliśmy te pieniądze i nic z tego nie ma. jak powiedział lekarz ciężko jest trafić by maleństwo było tak odwrócone by można było zobaczyć jego twarz. nasz Michał był skierowany głowa do kręgosłupa Basi i nic nie widzieliśmy.
ogolnie powiem ze nie warto jest płacić tyle pieniędzy za to badanie. być może ktoras z was ma inne wrażenie po tym USG ale nasze są bardzo złe.
pozdrawiamy

Do góry