misqu nie przejmuj sie nimi w moczu ja mialam moczany bezpostaciowe, wazne by byly bezpostaciowe :-) to co pojawi sie w moczu jest uzaleznione od naszej diety co zjadlysmy ja przed ostatnim badaniem moczu nazarlam sie sledzi lekarz sie zsmial ze sledziany powinny wyjsc ;-)nie martw sie wogole tymi fosforanami poza tym powiedzial mi ze to od soczkow, nadmiar minerlow organizm tez wydala :-) i jest to jak najbardziej naturalne, jsli bialko albo cukier pojawi sie w moczu wtedy trzeba sie zaczac bac ;-)
ziółkozałapałam sie na koncowke tego filmu, ale w srode go nagram, :-)
w tym miesiacu nie robilam zadnych badan ani na krew ani na mocz pewnie pogorszyla sie hemoglobinka, ale o tym dowiem sie pod koniec sierpnia jak juz je zrobie, biore materne i kwas foliowy, niestety niedlugo mi sie skonczy a gin na urlopie hmmmm ale chyba bez niego przeczekam te kilka dni bo widze ze rybci kazal juz odstawic...czytalam ze do 4 miesiaca kwas powienno sie brac......
z noga i tak musze isc chyba do ortopedy bo dretwieje mi przednia czesc uda dziwna sprawa, a jest to najczesciej jak dlugo stoje ..... kiedys juz to mialam.... ale samo przeszlo... teraz nie chce :-(
pozdrowionka