Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- zależy co Oli akurat wymyśli. No i oczywiście kucyki rozmawiają ze sobą, moim i Oliwki głosem ;-)
wiem ze to zle bo jak przyjdzie czas na przedszkole to bedzie masakra ale ja juz niewiem jak ja zachecac do zabawy np. biore jakas zabawke wolam ja i bawie sie i ja zachecam a ona cyk mi zabawke z reki i idzie sie nia bawic sama
Super.Kubus czasem też sie tak bawi.Książki nie widziałam, ale może co ciekawsze pomysły podacie
Oli ostatnio ciągle chce się bawić z nami w sklep, gotowanie i figurkami.
Wręcza mi np kucyka Pony, sama drugiego ma w ręce i bawimy się, np razem idziemy po stole lub podłodze "na zakupy", albo kucyki się całują- zależy co Oli akurat wymyśli. No i oczywiście kucyki rozmawiają ze sobą, moim i Oliwki głosem ;-)

Nie martw sie,to normalne,ze dzieci z trudem sie dzielą.Jedne łatwiej ,a inne maja większy problem.U na jest tak jak Jenni chce sie bawic sama to nikt nawet nie moze jej zabawek dotknac i malo kiedy chce sie bawic wspolniewiem ze to zle bo jak przyjdzie czas na przedszkole to bedzie masakra ale ja juz niewiem jak ja zachecac do zabawy np. biore jakas zabawke wolam ja i bawie sie i ja zachecam a ona cyk mi zabawke z reki i idzie sie nia bawic sama
![]()

Moja Ulijankonie wiem czy to znacie tez fajna zabawa
)

.
.
.
.