reklama

Pobaw się ze mną, mamo!

• Starter tematu Starter tematu ol
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad super Oli sie bawi:tak::-)
Hubek tak codziennie, to jegio ulubiona zabawa, własnie figurkami: ma strazaka Sama, mechanika samochodowego i Myszkę Miki i Noddiego i ciagle się nimi bawi, a to strazak ich ratuje, a to jada na wycieczke samochodem mechanika, i różne takie:rofl2: albo udaje, ze Noddi to mama a Miki to on i mama bierze go na ręce, śpiewa, i tuli i całuje:rofl2:

z tej ksiązki to jeszcze fajan zabawa: do worka (nie może byc przezroczysty) wkładamy po dwie takie same rzeczy i dziecko wkłada rączkę i musi wyjmować rzeczy parami: jak wyjmie np klocek to musi nie patrząc do środka następnie też wyjać klocek, Hubek to lubi:tak:

reklama
nie wiem czy znacie takie książeczki JULKA POZNAJE ŚWIAT - KOMPLET EDUKACYJNY (565318217) - Aukcje internetowe Allegro
są naprawdę super:tak::-) wyjaśniają dziecku i przyblizaja wiele spraw z otaczającego je świata no i pomagaja rozwiazac niektóre problemy...np. korzystanie z nocniczka, HUbkowi często jak powiem "a pamiętasz jak Julka robiła sisusiu na nocniczek" to odrazu chce iść:tak:;-)

My z kolei mamy z tej serii,tez fajne,Kuba je uwielbia
Kamyczek. Przy stole - bajarka.pl - księgarnia pełna bajek
Kamyczek. Moje narodziny - bajarka.pl - księgarnia pełna bajek
Kamyczek Na nocniczku NOWA (571138189) - Aukcje internetowe Allegro
i wiele innych...:tak:

no właśnie a mi sotatnio brakuje pomysłów na zabawę.
ostatnio wszystko jest -be :crazy:
ciastolina be
autka be
rysowanie be
klocki be
no tragedia może to wyżybająca się piątka i wszystko wróci do nromy jak już wyjdzie ale ksiązki rewelacja a zwłąszcza ta z zabawami no i o kamyczku bardzo mi się podoba zamówię napewno.

Dziś znów Paulina się bawiła z Oliwką w malowanie, żeby mała się nie nudziła, cały dzień w końcu w chałupie siedzi z powodu choroby. Paulina to nie mama, ale podpinam do tego wątku :sorry2:

Załączniki

• oli maluje 105.jpg
    oli maluje 105.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 78
  • oli maluje 122.jpg
    oli maluje 122.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 85
  • oli maluje 125.jpg
    oli maluje 125.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 86
  • oli maluje 281.JPG
    oli maluje 281.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 69
  • oli maluje 301.jpg
    oli maluje 301.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Świetnie się Oli bawiła, fajnie że PAulina lubi i umie sie nią zająć:tak::-)

A Hubek też czyścioszek, jak na dworze cos dotknie to zaraz stoi z raczkami w górz, że mam mu obetrzeć, no a wdomu to zaraz woła "myj, myj":-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry