Nelka85
Fanka BB :)
A przypadkiem w urzędzie jak idziesz się zapisać to tylko, żeby zgłosić chęć podjęcia pracy? Koleżanka miała kiedyś przez to kłopoty jak na drugi dzień poszła do szpitala.W urzędzie pracy możesz się zarejestrować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A przypadkiem w urzędzie jak idziesz się zapisać to tylko, żeby zgłosić chęć podjęcia pracy? Koleżanka miała kiedyś przez to kłopoty jak na drugi dzień poszła do szpitala.W urzędzie pracy możesz się zarejestrować
Tak jak dziewczyny pisały, od momentu potwierdzenia ciazy masz prawo do opieki lekarskiej na nfz. W jakim kraju pracuje partner? Może można zgłosić Cię do jego ubezpieczenia za granicą, wtedy będziesz spokojniejszaDziewczyny proszę powiedzcie mi o co chodzi z tym rejestrem ciąży? Ja musze gdzieś iść I to zgłosić? I kolejne pytanie, wróciłam nie dawno zza granicy I nie mam ubezpieczenia w Polsce, a podobno kobiety w ciąży mają ubezpieczenie jak to załatwić? Czy jeśli Lekarz potwierdzi ciążę to z automatu mam ubezpieczenie?
Jeżeli jest w ciazy a ma jakiś okres przepracowany ma prawo się zarejestrować w pup i być może nawet będzie miała świadczenie z tego tytułu. Jeżeli pracowala rok czasu chyba .. Najlepiej wziąść i zadzwonić do pup... Nawet teraz z ciekawości na necie czytam że po 1 właśnie autorka musi mieć ubep że względu że jest w ciąży. Ale też czytam że faktycznie w pup można się zarejestrować będąc w ciąży.. Ale to źródła z neta to nie wiem jak jest.A przypadkiem w urzędzie jak idziesz się zapisać to tylko, żeby zgłosić chęć podjęcia pracy? Koleżanka miała kiedyś przez to kłopoty jak na drugi dzień poszła do szpitala.