reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Aniu piękne te zdjęcia!!!!:-)
Mamoot oryginalny pomysł z zdjęciami w kibelku, mi się narazie marzy remont łazienki, ale po remoncie też coś tam powieszę:tak::-)

Szukalam, szukalam, az znalazlam :-D Podsylam Wam cos, z powodu czego moj Najmilszy musial depnac po wstecznym, bo zauwazylam to z samochodu i KAZALAM wrocic :-D :-D :-D Uwaga: Krynica Morska kilka lat temu

A jak juz wyszperalam, to - niestety w kiepskiej jakosci - ale moje ukochane "fotograficzne" miejsce na trasie zeglownej Wielkich Jezior Mazurskich... Kochane Zeglarki, wiecie gdzie to? :-D

reklama
Heatherek, dawno mnie tam kurna nie było i bardziej pamiętam wzrokowo widoki niż nazwy... ale jak bym miałą strzelać - wyjście z kanału na Tałty?

Do góry