Hej. Trochę mnie nie było bo interet nawalił, w końcu naprawiony i mamy 3 miesiące za darmo
Dziś mam pierwszą wizyte u lekarza, jakoś sie boję. Od kilku dni czuje się normalnie, jedynie śpiąca jestem. Witam nowe mamy i gratuluje, a za plamiące trzymam kciuki, musi być dobrze kochane. mamamm też polecam inhalacje, moja córka ostatnio w lipcu miała straszny kaszel, cały tydzień noce nie przespane, któregoś wieczoru po bieganiu aż zaczęłó ją dusić. mąż poleciał do znajomej po inhalator i przeszło. Oczywiście na przymus musiała oddychać, ale jakoś wytrzymała i to była pierwsza noc bez kaszlu :-) i tak zostało. Nie masz mozliwości od kogoś pozyczyć, a i tylko z soli fizjologicznej tą inhalacje zrobiłam.
. Ja mam z moją to praktycznie od 2 lat, taki uparciuch i nerwus. Jak zaczyna płakać to właśnie staramy się nie zwracać uwagi i mija szybciej
mąż ma z tym czasem trudności bo by jej na wszystko pozwolił! Moja to dodatkowo się obraża, mówi wszystko na złość, np. Dobra, to już nigdy nie będę oglądać bajki, już nigdy nie będe jeść słodyczy itd.. Czasem potrafi powiedzieć, że się wyprowadza