asiorreek
Fanka BB :)
masakra ja to jeszcze o wyprawce nie mysle.. ciuszki mam po strszym trzeba tylko przejzec.. co do zembow niby mozna wszystko robic trzeba tylko dentyste uprzedzic ze sie w ciazy jest da inne znieczulenie.. ja sie swego czasu wybieralam wiec sie orientowalam ale zab przestal doskwierac i stwierdzilam ze poczekam jeszcze zreszta babka co do niej chodze robi mi go juz 3 razy a i tak mi dokucza .. a nie chce mi go wyrwac... bede musiala zmienic dentyste bo ona chyba zarobic chce..

Młoda chora...tzn. raczej ostrzej przeziębiona i jak się nie poprawi, to do lekarza po syrop na kaszel i jakieś kropelki do nosa. Wczoraj pogoda była u nas tragiczna, lało jak z cebra,zimno,plucha,mokro bleee...a w przedszkolu panie przedszkolanki radośnie wypuściły dzieci na plac zabaw.
Młoda miała czapkę i rękawiczki kompletnie mokre...Nie jestem przeciwniczką zabaw na dworze w gorszą pogodę,ale nie w taką jak wczoraj...No i dzisiaj nie puściłam jej do przedszkola,żeby mi bardziej nie zachorowała. Poczekam do jutra i zobaczymy.