reklama

Pogaduchy czerwcówek

hmmm,

u mnie chyba nic oprócz braku okresu i pozytywnego testu, nie wskazuje na ciążę. Spać mogłabym cały dzień ale do tego ciąża też nie była mi potrzebna :-p

No w końcu doszłam do ładu z własną sygnaturką. Nie ma to jak blondynka przed komputerem.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja hmm mierzylam tempke z reszta zawsze j mierzylam i kiedy zaczela mi skakac wiedzialam i bylam pewna ze nici az tu nagle mnie mdli to sobie mysle pewnie po salatce majonezowej ale na drugi dzien znow mdli to poszlam na bete . Dziwne ze mdlilo mnie dokladnie od samej implantacji wwe wczesniejszych ciazach wymiotowalam i mdlilo mnie chyba od 6-8 tc :-) ale to byl znak niewatpliwie. No i jeszcze w dzien przed beta bylam w sklepie i tamprzymierzalam ciuchy switalo takie dziwne bylo i stanelam przed lustrem i mega zylek pelno mialam na dekolcie. W lazienkowym moim swietle nie bylo ich widac a tu wow pierwszy raz az tyle :-) a teraz ciut mnie zemdli jak jakis zapach mi nie podejdzie. I troche mnie to martwi a tu do wizyty jeszcze tydzien bbrr mam nadzieje tylko ze jest wszystko ok. :-)

Dziewczyny ja w pierwszej ciazy objawy dostalam dopiero kolo 3mies. Simanie i nic poza tym, w pozniejszych miesiacach doszly tylko wrazliwosc na zapach zylki pod koniec i puchniecie nog i zgaga. Teraz zauwazylam ze draznia mnie zapachy, zgage berdzo wczesnie dostalam, siusianie, mdlosci i bol brzucha. Piersi bola delikatnie a to dopiero 5tydzien :p

Jednak chyba od Was odłączę :(
43dzień cyklu mam, @ spóźniona o jakieś 13 dni, mdłości, senność i pobolewanie dołem brzucha. Tyle.
Test wieczorny i poranny z moczu robiony w dniu spodziewanej @, potem po 3 dniach i wczoraj. Jedna kreska.
Betę robiłam w dniu spodziewanej @ wykluczyła ciażę. Na drugą betę aż boję się iść. Ginekologa mam 1.10.
Straciłam już nadzieję :( Martwi mnie brak okresu, raz w życiu mi się to zdarzyło, na skutek silnego stresu w wieku 20 lat.
Co za dzień :( Leje i leje. Dół, czarna dziura :(

moje objawy to od początku mdłości, ból brzucha, tkliwość piersi, teraz doszła zgaga a to dopiero 5 tydz., brzuch znacząco się powiękrzył, a przy pierwszej ciąży widać było dopiero ok. 20 tyg. ciągle chce mi się pić i siku. A brzuch mam tak napięty że strasznie przeszkadzają mi spodnie w pasie.

Malutka
Zapraszamy :-)

Niobe
Ja mialam w tamtej ciazy clexane w brzuch sobie dawalam do 17tc az mi szew zalozyli na moj rzekomy zaspol antyfosfolipidowy bralam od konca okresu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry