Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz to nie wiem, od kilku dni chodzi mi po głowie, ze może to bliżniaki, nawet mąż tak powiedział, tez mu przeszła taka myśl, nie wiem dlaczego, mam nadzieje, że będzie jednoU nas w rodzinie, w mojej linii krwi, same kobitki. Moja babcia miała 7 sióstr!!!Nefretete ja sie nawet nie nastawiam na corcieod poczatku czuje sie synkowo wiec juz sie pogodzilam z faktem, ze corki miec nie bede
poczekam moze jaka wnusia kiedy sie trafi
![]()
Tak już widocznie musi być. Ale tfu, tfu... byle do 4 lub 5 miesiąca, to już powinno być wiadomo na 100%.
zawsze sie smiejemy z tego, ale i tak cieszymy ze lubi kontakt z rowiesnikami i to przedszkole Witam wszystkie nowe mamusie :-) ja jakoś wczoraj miałam ciężko zaglądnąć, a nadrabiania co nie miara
Dziewczyny naprawde ja na Waszym miejscu bym nie wytrzymała, mój mąż jest codziennie w domu i nie wyobrazam sobie ze moglibysmy się widywac tak rzadko, ale wiadomo to tez kazdego wybór...
Dziś jedzie na mecz i nie nocujesz w domu wiec mam babski wieczor z Suką