No właśnie to jest z om, bo ja miałam okres 24 czerwca ostatni, od owulki to ja nie liczę ogólnie. Więc tak jak lekarze liczą to wypada 1 kwietniaA jaki masz termin OM? Bo ja miałam owulację chyba w podobnych okolicach co ty i jeszcze lapałabym się na marzec według om![]()
reklama
Przypominam, że ja już dwa razy zakładałam i dwa razy z niego po 8 tyg sobie szlamTo super data, w końcu ktoś z kresek założy wątek mamusiowy![]()

loumarie
Fanka BB :)
Ten początek jest taki fajniutki, ja pamiętam jak dopiero co oglądałam test z wami i się śmiałam że chujocień, a tu już 7+5No właśnie to jest z om, bo ja miałam okres 24 czerwca ostatni, od owulki to ja nie liczę ogólnie. Więc tak jak lekarze liczą to wypada 1 kwietnia
poziomkowa00
A to właśnie ja miałam 22 czerwcaNo właśnie to jest z om, bo ja miałam okres 24 czerwca ostatni, od owulki to ja nie liczę ogólnie. Więc tak jak lekarze liczą to wypada 1 kwietnia

Ja tam bym chciała bezpiecznie przekroczyć przynajmniej 10 tydzTen początek jest taki fajniutki, ja pamiętam jak dopiero co oglądałam test z wami i się śmiałam że chujocień, a tu już 7+5![]()

Myślę teraz co z tą beta, czy jakoś kombiniwac i zrobić przyrost w piątek, czy poczekac i zrobić dwa razy po weekendzie...
Ja bardzo bym chciała rodzic natrulanie, więc tu może być i po terminie, ale jak będzie cc, to na pewno marzec jeszcze.A to właśnie ja miałam 22 czerwcadlatego mi pokazuje końcówkę marca teoretycznie
Czyli jesteś teraz też 10dpo? Czy jak to u Ciebie?A to właśnie ja miałam 22 czerwcadlatego mi pokazuje końcówkę marca teoretycznie
xewee
Moderator
poziomkowa00
U mnie bardziej 9dpo.ale nie monitorowałam tego w żaden sposób.jedynie obserwacja śluzu i w poniedziałek bolało mnie podbrzusze tak typowo owulacyjnie.i progesteron 5dpo 21ng był.ale nie czuje się totalnie w żadną stronę...chyba pierwszy raz po owulacji totalnie nie mam żadnego ciągnięcia w jajnikach,w podbrzuszu i trochę to dziwne dla mnie.gdybym nie zbadała progesteronu to bym nawet myślała że może jakiś cykl bezowulacyjny.jedynie piersi dosyć mocno mnie bolą no ale to standard u mnieCzyli jesteś teraz też 10dpo? Czy jak to u Ciebie?
reklama