Kaalaa
Fanka BB :)
Poszlabym za ciosem- niech odkurza w domuNo u nas najlepszy jest pełnowymiarowy odkurzacz, ma swój zabawkowy, ale nie, on musi normalnym. A na spacerze kazdy patyk zamienia się w odkurzacz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Poszlabym za ciosem- niech odkurza w domuNo u nas najlepszy jest pełnowymiarowy odkurzacz, ma swój zabawkowy, ale nie, on musi normalnym. A na spacerze kazdy patyk zamienia się w odkurzacz![]()
Popieram, grzanca, pod koldre, ewentualnie najedz sie czosnku, najwyzej na histero nie beda mogli oddychac w Twojej obecnosciJakieś przeziębienie się przypałętało
Nie przejmowałam się nim dopóki mąż mnie nie zapytał czy mi zrobią histeroskopię jak jestem przeziębiona, poczytałam Google i już się przejmuję![]()
OdkurzaPoszlabym za ciosem- niech odkurza w domuprzyjemne z pozytecznym
![]()
Odkurzaale on tak moze godzinę
To grzańca i pod kołdrę![]()
Popieram, grzanca, pod koldre, ewentualnie najedz sie czosnku, najwyzej na histero nie beda mogli oddychac w Twojej obecnosci![]()
Koszenie na zewnątrz, odkurzanie w domu. Ale z kosiarką zdecydowanie wygrywa koparka, więc nasz spacer to chodzenie od koparki do koparki, a mamy w okolicy obecnie aż 6A co z koszeniem trawy? Nie mów, że porzucił na rzecz odkurzacza?![]()
Koszenie na zewnątrz, odkurzanie w domu. Ale z kosiarką zdecydowanie wygrywa koparka, więc nasz spacer to chodzenie od koparki do koparki, a mamy w okolicy obecnie aż 6![]()
Moje dziecko mialo fiola na koparki, ale to takiego! Kiedys za oknem remontowali dosyc dlugo cala ulice i parkowali calym sprzetem na parkingu salonu samochodowego, bo to jedyny duzy parking w okolicy byl, pechowo naprzeciwko okna jego pokoju… o mamuniu! Od 3 w nocy wstawal i obserwowalKoszenie na zewnątrz, odkurzanie w domu. Ale z kosiarką zdecydowanie wygrywa koparka, więc nasz spacer to chodzenie od koparki do koparki, a mamy w okolicy obecnie aż 6![]()