xewee
Moderator
O matkoNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matkoNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()
No niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()
Tak, bo ja już miałam serduszkoA nie miałaś mieć jutro?
Jesteś pewna, że to już ten czas że powinno być?
Strasznie mi przykroTak, bo ja już miałam serduszko
O matko, nie wiem co powiedziećTak, bo ja już miałam serduszko
Dobrze sprawdził? Gdzieś już mi takie historie przeleciały przed oczami...to nie może być prawda, może to jakaś fatalna pomyłkaTak, bo ja już miałam serduszko
Nadrobiłam te kilkadziesiąt stron, a tu taka informacjaNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()
Dobrze sprawdził? Gdzieś już mi takie historie przeleciały przed oczami...to nie może być prawda, może to jakaś fatalna pomyłkaprzypomnij który tydzień?
Kurcze no....Nie wiem czy Kami nie jest w okolicach 9 tygodnia, ale to niech się wypowie. U nas jest jakoś 2 tygodnie różnicy z tego co ja kojarzę.