reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak mi się wydaje.
Musiało być z nim coś nie tak. Brzuch mnie tak bolał, jakbym miała grypę. Nigdy więcej, jeszcze papieru mi w szafce zabrakło. Musiałam z gołą dupą do szafki na przedpokój iść 😅.
Dzisiaj mam zamiar kupić sobie kostkę twarogu, rzodkiew, ogórek i jeść z chlebem.

Kurde niedobrze. A dzisiaj Ci nie dokucza?
Bo na mocne zatrucie dobre jest jedzenie sucharków, kisielu (nawet ten instant sklepowy). Bo twaróg Ci może znowu brzuch obudzić, surowe warzywa też.

reklama
Żebyś się nie odwodniła tam.
Bo to tylko się wydaje, ale w ciąży łatwiej o odwodnienie a jak sprawki kibelkowe męczą to razy dwa problem.

Tak mi się wydaje.
Musiało być z nim coś nie tak. Brzuch mnie tak bolał, jakbym miała grypę. Nigdy więcej, jeszcze papieru mi w szafce zabrakło. Musiałam z gołą dupą do szafki na przedpokój iść 😅.
Dzisiaj mam zamiar kupić sobie kostkę twarogu, rzodkiew, ogórek i jeść z chlebem.

Z gołą dupą 😂😂
Teraz Ty chciałaś zjawy straszyć? 😜

Żyjemy 😎i chyba tyle 🤣

I jak, udało się z laktacją? 🙂 Bo coś wspominałaś, że w szpitalu butla wjechała żeby wage podbić Młodej.

Mój szpital serio lubi dawać butle, na cyc ma trochę wywalone. Tak się zastanawiam, jak coś i by do tego doszło to jak się szybko odnaleźć w butlowaniu bo szczerze nie myślałam o tym za bardzo wcale... 🤐

reklama
Do góry