93kora
Fanka BB :)
Bardzo bardzo mi przykro z Twojego powoduNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()

Tule Cię wirtualnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bardzo mi przykro z Twojego powoduNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()
Ja się wogóle przypieprzę od bladego świtu, że nie popadajmy w teorie "dzieci nas wybierają".
Takie teorie są krzywdzące dla tych co tracą i tych, którym się nie udaje.
Ja nie wierzę w złośliwość Kajtków, że mówią "dobra Ciebie to ja nie chcę" albo "dobra, jednak wracam do siebie".
Dzieci nie wybierają sobie też patologicznych rodzin, a często w takich się rodzą.
Skorpiony uwielbiają teorie spiskowe, astrologię, wszelkie tego typu rzeczy - to zodiakary 100%
Tu chodzi o to, że każda dusza ma jakieś zadanie i tak może sobie wybrać patologiczną rodzinie bo może musi sobie przepracować tą patologią itd. nooo dla kogoś kto w tym nie siedzi, nie wierzy w to itd. to wiadomo że to będzie p*erdolenie![]()
Tylko dlaczego moja dusza musi mieć całe życie przeje*bane?Skorpiony uwielbiają teorie spiskowe, astrologię, wszelkie tego typu rzeczy - to zodiakary 100%
Tu chodzi o to, że każda dusza ma jakieś zadanie i tak może sobie wybrać patologiczną rodzinie bo może musi sobie przepracować tą patologią itd. nooo dla kogoś kto w tym nie siedzi, nie wierzy w to itd. to wiadomo że to będzie p*erdolenie![]()
Tak, dokładnie tak miałam, piękny duszek 9dpo, 10dpo już super kreseczka więc wszystko super, beta super i finalnie brak serduszka...to jak strzał w twarz, ja wtedy zamykam się w sobie i muszę to przetraeic, za chwilę będzie Ci łatwiej i będziesz miała powera do dalszych działań.Powiem Wam szczerze, że na ten moment nie potrafię sobie wytłumaczyć tego. Bo w pierwszej ciąży od początku było coś nie tak - spadek bety itd. Ale tu naprawdę szło wszystko książkowo, więc „dlaczego”? Kojarzę, że tak @Lunaa09 miała dwa razy, wszystko książkowo, a dwa poronienia jedno po drugim, a przecież ma zdrowe i piękne dzieci.
Nie wiem co dalej zrobić, mam tylko nadzieję że ten okres przyjdzie szybko - ostatnio endometrium było 28mm a wczoraj już 14mm.
Od jakiegoś czasu zauważyłam ,że np w bajkach, książkach,filmach, w sporcie itd pokazują sensory od cukrzycy lub pompy - dzięki temu według mnie rośnie świadomość, choćby symboliczna na temat tej choroby. A wiadomo jacy są ludzie - czegoś nie znamy,nie możemy zrozumieć - to nienawidzimy, hejtujemy itd.Najpierw zacznę od tematu z d*py
Wyszła nowa lalka Barbie i zamówiłam dziecku - choć nie wiem, któremu bo żadne się za bardzo lalkami nie bawihttps://allegro.pl/oferta/barbie-lalka-z-cukrzyca-typu-1-hyt97-17700032727
O nieee, jejku, strasznie mi przykroNo niestety dziewczyny, u mnie znów bez happy endu. Byłam na wizycie - nie ma tętna. Dlaczego znowu mnie to spotyka![]()
Od jakiegoś czasu zauważyłam ,że np w bajkach, książkach,filmach, w sporcie itd pokazują sensory od cukrzycy lub pompy - dzięki temu według mnie rośnie świadomość, choćby symboliczna na temat tej choroby. A wiadomo jacy są ludzie - czegoś nie znamy,nie możemy zrozumieć - to nienawidzimy, hejtujemy itd.